Facebook Twitter Google Plus Instagram Youtube

Din mening er veldig viktig for oss

Undersøkelsen tar 5-7 minutter

Best Western Rewards-medlemmer får 250 poeng som takk for hjelpen

Frokost buffet med informasjon om ingredienser og allergener

Kjære gjest
Det er en glede å ønske deg velkommen til vår restaurant, og vi håper du får et hyggelig og smakelig måltid hos oss.
Vi ønsker at alle våre gjester skal ha en trygg og god matopplevelse i vår restaurant, i den forbindelse har vi tilpasset oss den nye "Matinformasjonsforskriften» som er gjeldene fra 13.desember 2014. Det er nå lovpålagt å merke 14 forskjellige allergener i maten vi server.
Her har vi samlet nærings- og allergeninformasjon om alle produktene du finner på vår frokost buffet. Vi håper du finner informasjonen nyttig.

Ta gjerne kontakt med personalet om du har ytterligere spørsmål.

Ha ett hyggelig måltid!

Mvh Restaurantsjef

 

Følgende 14 allergener er merket: 

Gluten / Gluten
Skalldyr / Crustaceans
Egg / Eggs
Fisk / Fish 
Peanøtter / Peanuts
Soyabønner / Soya
Melk / Milk
Nøtter / Nuts
Selleri / Celery
Sennep / Mustard
Sesamfrø / Seasame seeds
Svoveldioksid, sulfitter / Sulphur dioxide
Lupin / Lupin
Bløtdyr / Molluscs



Klikk på den aktuelle kategorien under for ingredienser og allergener..

 

 Brød- og bakevarer  Frokostblandinger og frø Meieriprodukter 
     
 Syltetøy  Påleggssalater  Fisk- og kjøttpålegg
     
 Annet  Varm mat  Økologisk mat
     
     
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse