Facebook Twitter Google Plus Instagram Youtube

Din mening er veldig viktig for oss

Undersøkelsen tar 5-7 minutter

Best Western Rewards-medlemmer får 250 poeng som takk for hjelpen

Beste frokost på hoteller i Norge

Enten man er på jobbreise, familieferie eller storbyweekend med venner er det to ting som er essensielle for å skape den beste rammen for reisen: God søvn og god frokost. Etter en lang dag med jobb eller reise finnes det vel knapt noe bedre enn å stikke nøkkelkortet i hotelldøren og synke ned i en stor, behagelig seng full av myke puter.

Storbyferie neste?


Skal du en tur til Oslo eller Bergen er det flere gode hoteller å velge blant, og bor du på Best Western er du garantert god service til hyggelige priser. Bo sentralt midt på Karl Johan i Oslo, og start dagen med den beste hotellfrokosten i Oslo. Fordi én person, kokken Tina Nordstrøm, jobber kontinuerlig med å sørge for at hotellene har en variert, sunn og appetittvekkende frokostmeny, er frokosten noe av det Best Western får mest skryt for. Sammen med hotellene har Tina har planlagt nøye hva som settes frem på frokostbuffeen om morgenen. Med hjelp av hennes kunnskap og kreativitet kan hotellene nå by på både hjemmelaget bærkompott og müsli og surdeigsknekkebrød med kesam, avokado, karse og nykvernet pepper. For de som liker best å holde seg til det kjente finnes den tradisjonelle brødmaten, pålegget og frokostblandingene også på menyen. 

Krydderbrød og sursild


For de som skal reise til byen mellom de syv fjell er det også mye deilig å velge blant under hotellfrokost i Bergen. Er du heldig kan du kanskje teste krydderbrødet med linfrø, fennikel og anis, eller karvebrød med solsikke- og gresskarfrø. Nøyaktig hva du finner på frokostbordet på ditt hotell avhenger også av hva vertskapet ønsker å by på, en kystby som Bergen vil kanskje også prioritere tomatsild og annen mat fra havet. 

Skjem deg bort


Uansett hva som er grunnen til at du planlegger en eller flere overnattinger hjemmefra, er det lurt å bruke tid på å finne et bra hotell. Det er mange hoteller i Norge, men kvalitet, service og fasiliteter varierer. Hos oss mener vi det viktigste er at gjesten skal føle seg som hjemme, og at en natt på hotell gir den roen og oppladningen man trenger. Det gjelder både for de som har en lang arbeidsdag foran seg, og for de som skal ha en god dag med hele familien eller vennegjengen. Med en god natts søvn og en solid frokost blir alle dager så mye bedre. 

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse