Facebook Twitter Google Plus Instagram Youtube

Din mening er veldig viktig for oss

Undersøkelsen tar 5-7 minutter

Best Western Rewards-medlemmer får 250 poeng som takk for hjelpen

BW Premier Collection

BW Premier Collection består av de mest eksklusive hotellene i verden og er nøye utvalgt for deg som forventer førsteklasses service, design og komfort på din reise. Hoteller innenfor BW Premier Collection må være minst 4 stjerners. De skal klare våre tøffeste tester og ha et godt omdømme blant sine gjester. Når du velger et av disse hotellene bor du sentralt i en storby eller på et førsteklasses resort hotell. Hotellene inngår naturligvis i vårt lojalitetsprogram Best Western Rewards.

Nedenfor vil du finne de hotellene som har valgt å bli med i BW Premier Collection i Skandinavia.

Gøteborg - Hotel Villan

Hotel Villan har 26 smakfullt innredede rom fordelt på tre etasjer, hvilket skaper en hjemmekoselig følelse. Med unik beliggenhet ved vannet og i nærhet til Gøteborg sentrum, har du som gjest friheten til å selv velge mellom avkobling og puls.

Utenfor hotellet kan du ta en spasertur langs den vakre havnepromenaden, for så å nyte en god middag i hotellets restaurant med glitrende utsikt over elven.

Helsingborg - V Hotel Viking

V Hotel Viking er et hotell for deg som verdsetter sentral beliggenhet, personlighet og en varm atmosfære. Hotellet har 189 rom og alle er
forskjellige. De er personlig innredet av Karin Jakobsson som også har står for hotellets øvrig innredning. Alle rom er nyrenoverte i løpet av 2014/2015. I Jacob Hansens Hus, på andre siden av gaten har hotellet syv konferanserom med en kapasitet til 140 personer. 

Stockholm - Hotel Kung Carl

Stockholm-BW-Premier-Collection-Hotel-Kung-Carl-classic-double
Hotel Kung Carl ligger sentralt til rett ved Stureplan i Stockholm sentrum. Bor du hos oss er du nært alt. 
Firestjerens luksuriøst hotell med 143 rom. Alle rommene er individuelt innredet og har forskjellig interiør fra klassisk eleganse til moderne design. 

Stockholm - NoFo Hotel

NoFo Hotel stockholm
Bo i en pulserende bydel der stockholmerne bor. Södermalm er en av de eldste bydelene i Stockholm og var lenge arbeiderkvartalet med mye særpreg. Midt i denne pulserende bydelen finner du vår oase i en bygning fra 1780. Gå gjennom en portal, inn på en brosteinsgård, så finner du Nofo Hotel.

Vi har forsøkt å bevare sjarmen i denne vakre bygningen fra 1780 og har innredet rommene i sjarmerende gustaviansk stil med moderne innslag. Hjertelig velkommen til vår oase.

Stockholm - Pop House Hotel

Pop House Hotel Stockholm, BW Premier Collection

Velkommen til kanskje Stockholms fineste boutiquehotell. Hos oss har vi fokus på både design og komfort, noe som gjø oss til et perfekt hotell både på forretningsreise og ferie.

I Hotelldelen av bygningen finner du 50 designrom med aircondition. Vi deler bygning med ABBA the Museum.

Stockholm - The Winery

Rett utenfor Stockholm finner du denne unike hotellopplevelse. Her finner du ett av Sveriges største utvalg av viner, en uforglemmelig takterrasse med basseng og en restaurant der vin er i fokus og der menyen gjenspeiler årstiden.

Hotellet har 184 rom. Er du nysgjerrig på å
se hvordan vin produseres kan våre gjester få følge hele produksjonsprosessen.

Silkeborg - Gl. Skovridergaard

Gamle Skovridergaard er en historisk dansk «skovriddergård» og tidligere kuranstalt som ligger fredelig til ved de vakre innsjøene i utkanten av Silkeborg.

I forbindelse med renovering i løpet av de siste tiår er konferansefasilitetene bygget ut, rommene blitt renovert og kvaliteten på hele huset er nå på høyeste nivå. 

Åland

Geta - HavsVidden

Velkommen til et unikt sted. Her på nordspissen av Åland har vi vår egen 2,4 km lange strandlinje og en tomt på 58 hektar. Her er vi, og havet – ikke noe annet. HavsVidden er et sted for livsnytere. Her er det både rom for arbeids atmosfære og herlig rekreasjon. Nyt havet og den merkelige naturen. Komplekset består av hotellet med konferanse, basseng og badstue samt 42 klippehus hvorav ca 25 leies ut av hotellet for gjester.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse