Facebook Twitter Google Plus Instagram Youtube

Din mening er veldig viktig for oss

Undersøkelsen tar 5-7 minutter

Best Western Rewards-medlemmer får 250 poeng som takk for hjelpen

Det er behagelig å planlegge ferien når man kan bestille hotell online

Gjør dagdrømmen til virkelighet

Alle kan drømme seg bort. Ved kontorpulten, foran dataen, eller ved kjøkkenbordet: Drømme om natur og frisk luft hvis man er lei av bylivet, drømme om kafeer og yrende gateliv hvis man er lei av livet på landet, drømme om å våkne opp i en ny seng og til en ny dag hvor alt kan skje. Vi er ofte strenge med oss selv og føler at vi skulle gjort mer, jobbet raskere og vært flinkere, men kanskje burde vi egentlig være flinkere til å unne oss noe ekstra i blant. Små dagdrømmer krever ikke så mye for å virkeliggjøres, og du kan bestille overnatting for en langhelg eller en storbyferie med noen få tastetrykk.

Norge – verdens beste ferieland

Det er mange eksotiske reisemål der ute, men vi må ikke glemme at Norge kanskje er noe av det mest eksotiske man kan oppleve. Dette gjelder selvfølgelig også for oss nordmenn! Hvis vi hadde lagt Norge på tvers over Europa ville vi sett at det er like langt fra Oslo til Nord-Norge som fra Oslo til Roma, så kanskje er den nordlige delen av vårt eget land like spennende som Romas gater? Hvor mye lenger skal man egentlig vente med å
bestille en tur nordpå og se midnattssolen som alle turistene snakker om? Hva med å bo på et koselig hotell langt oppe i nord, som klamrer seg fast mellom fjell og havgap? Og snakker vi først om hva alle turistene har besøkt langt flittigere enn de fleste nordmenn, kommer vel norske fjorder ganske høyt opp på lista. Kanskje kan du endelig realisere drømmen om å oppleve Sognefjorden og Årdalsvannet fra en kajakk, og ta inn noe av det vakreste norsk natur kan by på med turer fra hytte til hytte til fjellgårder, med halsbrekkende utsikt fra Bøttejuvet.

En kopp kaffe ved fjorden

Verden har blitt mindre ved at vi alle kan bestille hotell og overnatting online.
Vi kan gjøre det mens vi er på toget, på venterommet eller i senga før vi legger oss. Vi kan klikke oss gjennom bilder fra hotellrommet vi ønsker oss, se hvordan senga, badet og utsikten ser ut, og lese beskrivelser om deilige frokoster med eksotiske frukter og ferskpresset juice, og kanskje finnes det også en terrasse med fjordutsikt. Kunsten er å ikke la det bli med klikkingen, men å hoppe i det. For den ekte reisegleden får man først når man sitter der selv, på en terrasse på et koselig hotell et sted langs norskekysten, kanskje med en trivelig servitør som spør om man skal ha litt mer kaffe mens hen forteller oss om hvordan eplesesongen kommer til å bli i år.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse