Facebook Twitter Google Plus Instagram Youtube

Din mening er veldig viktig for oss

Undersøkelsen tar 5-7 minutter

Best Western Rewards-medlemmer får 250 poeng som takk for hjelpen

Familiehotell i Norge

Det er deilig når hele familien kan dra på tur sammen, og enda deiligere når man vet at man kommer til et hotell hvor man virkelig kan slappe av og bli skjemt litt bort. Barnefamilier vet virkelig å sette pris på servicen man får på hotell – deilige myke senger, at ungene kan springe ned til frokost mens man drar seg i sengen litt til. Kanskje lager man seg en kopp kaffe på rommet før man går ned. Det betyr mye å møtes av et hyggelig og serviceinnstilt vertskap, og hvis man reiser med barn er det viktig at det er lett for de minste å trives både i og utenfor hotellrommet. Best Western har noen av de beste hotellene i Norge for de som ser etter et vertskap som legger ekstra vekt på at også de minste også skal få et supert opphold.

Plass til alle
Hos Best Western kan barn til og med tolv år bo gratis sammen med foreldrene. For de som ønsker separat seng for barna kan det også ordnes for et lite tillegg. Ta en prat med det hotellet du er interessert i og hør hva de kan tilby. Noen hoteller har ekstra store familierom hvor det er lett å få plass til hele familien. Med barnevennlige hoteller i Norge er det verdt å ta en kikk på hva de ulike hotellene kan tilby de minste – noen hoteller har egne servicetilbud og aktiviteter for barna slik som barneinnsjekk, barnebuffet, hoppeslott og store familierom. Noen hoteller har også beliggenhet nær lekeland, badeland og andre barnevennlige tilbud, og hotellene gir også gjerne råd om aktiviteter og tilbud i perioden du ønsker å booke.

Norges beste frokost?
Best Western legger stor vekt på frokosten, for de vet jo godt at uten mat og drikke duger helten ikke, og det går ikke når man er på tur! Det betyr at når man kommer ned til frokostbordet om morgenen har man både et stort utvalg av ferske og gode råvarer, brød, frukt, juice og kaffe, og i tillegg smarte kombinasjoner som kan inspirere oss i matveien. Med en god frokost innabords har man energi til å holde høyt aktivitetsnivå helt til lunsj. Mange av Best Westerns familiehoteller i Norge tilbyr egen barnefrokost i alle helger og ferier. 

Skjem deg bort
For familier som planlegger en tur med barna er hotell den beste og mest praktiske løsningen. Hotellene har ofte god beliggenhet slik at man kan tusle rett ut om morgenen uten å måtte tenke på bil, parkering eller transport. Uansett når du ankommer venter betjeningen på deg, og du og familien vil være på rommet i løpet av minutter. Med hotellfrokost inkludert i prisen er det ofte et rimelig og praktisk alternativ fremfor å spise frokost ute. Kort sagt: Velg et hotell, og skjem bort deg selv og familien.  
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse