Facebook Twitter Google Plus Instagram Youtube

Din mening er veldig viktig for oss

Undersøkelsen tar 5-7 minutter

Best Western Rewards-medlemmer får 250 poeng som takk for hjelpen

Hotell på Gardermoen

Gjennomreisende og de som skal tidlig ut å fly kan sove på vårt flyplasshotell som ligger 5 minutter fra flyplassen. Det går shuttlebus fra hotellet. Vi har også et hotell på Eidsvoll, som ligger 15 minutters kjøring fra Gardermoen. Hotellet ligger strategisk til rett ved E6 og har en stor messehall. Skal du på messe på Lillestrøm, har vi et hyggelig hotell i sentrum av Lillestrøm. 

BEST WESTERN Oslo Airport Hotell

Er et moderne konferansehotell med stor konferanseavdeling og 152 rom. Hotellet ligger 5 minutter fra Oslo Lufthavn, Gardermoen og har gratis parkering. Det går shuttlebus fra hotellet til flyplassen. 

BEST WESTERN Fagerborg Hotel

BEST WESTERN Fagerborg Hotell
Er et tradisjonsrikt familehotell som ligger i Lillestrøm sentrum. Hotellet er et moderne byhotell med 45 rom og er kjent for sin gode mat. Flytoget og Norges Varmesse ligger en kort spasertur fra hotellet. Hotellet har også gratis parkering. 

BEST WESTERN LetoHallen Hotell

Ligger på Dal i Eidsvoll kommune, rett ved E6, kun 15 minutter fra Oslo Lufthavn. Hotellet har 102 moderne rom, stor konferanseavdeling i tillegg til en stor messehall. Det er gratis parkering utenfor hotellet. 
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse