Facebook Twitter Google Plus Instagram Youtube

Din mening er veldig viktig for oss

Undersøkelsen tar 5-7 minutter

Best Western Rewards-medlemmer får 250 poeng som takk for hjelpen

Hotell på Vestlandet

Opplev Fjord- Norge omkranset av majestetiske fjell, dype fjorder, gamle isbreer og fantastisk natur. Ønsker du en aktiv ferie for å utforske naturen er dette stedet for deg. Bruk godt tid og reis fra sted til sted. Våre hoteller er behjelpelig med å organisere akiviteter og utflukter for deg, i samarbeid med lokale aktører. Les mer nedenfor eller ta kontakt med hotellene for å finne ut hva området har å by på. 

Best Western Klingenberg Hotell

Best Western Klingenberg Hotell ligger i Årdalstangen, der Sognefjorden går på land. Restauranten serverer bær som er dyrket lokalt og serverer vilt som har løpt i fjellene rundt hotellet

Torget 7
6885 Ardalstangen

Telefon: +47 57665800
Fax: +47 57665802

BEST WESTERN PLUS Sagafjord Hotel

BEST WESTERN PLUS Sagafjord Hotel

BEST WESTERN PLUS Sagafjord Hotel ligger ved Hjørundfjorden i et av de mest naturskjønne områdene i Norge, omgitt av høye fjell, og med en lakseelv rett ved. Det er også en stor båthavn for fritidsbåter i tilknytning til hotellet. Området er et meget populært og attraktivt sted for fjellklatring, turgåing, laksefiske og andre aktiviteter.

Hotellet har 40 rom av høy standard inkludert 3 suiter, restaurant, bar, 3 møterom med kapasitet opp til 60 personer i det største. Hotellet er lett tilgjengelig fra Hovden flyplass og fra Ålesund.


BEST WESTERN Måløy Hotell

Hotellet ligger i sentrum av vakre Måløy, en hyggelig kystby i ytre Nordfjord. Hotellet har 49 rom. I nærområdet ligger severdigheter som Kannesteinen, Hornelen, Kråkenes Fyr og Refviksanden. 
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse