Facebook Twitter Google Plus Instagram Youtube

Din mening er veldig viktig for oss

Undersøkelsen tar 5-7 minutter

Best Western Rewards-medlemmer får 250 poeng som takk for hjelpen

Bestill hotell i Oslo 

Trenger du et hotell i Oslo til arbeid, storbyferie eller fritid?

Hos oss finner du et hotell for alle anledninger og prisklasser. Vi har hotell for småbarnsfamilien på tur, for forretningsreisende og for deg som ønsker å arrangere en konferanse eller et seminar. Våre hoteller tilbyr alltid gratis internett, kaffe og te. 

Best Western Karl Johan Hotell

Er et sjarmerende, ærverdig og historisk hotell fra slutten av 1800-tallet. Hotellet består av 114 velutstyrte rom. I tillegg har hotellet 5 møtesaler med kapasitet på opp til 60 personer. Hotellet ble totalrenovert i 2008 og 2009.

Best Western Plus City Hotel

Hotellet er nyrenovert og fremstår som et moderne hotell i en klassisk bygård fra 1800 tallet. Velg mellom 15 studioleiligheter med kjøkkenkrok eller 35 rom. Hotellet ligger i hjertet av Oslo sentrum, kun noen meter fra Karl Johans gate og med kort vei til Oslo S, Aker Brygge, shopping og underholdning.
Kirkegata 30
0153 Oslo
Tel: 22 42 11 50
E-post: booking@mycityhome.no

Best Western Kampen Hotell

Hotellet ligger på Tøyen/Kampen og har både rom og leilighetsuiter. Noen av rommene er utstyrt med små kitchenettes og hotellet er røykfritt. Hotellet var nytt i 2009. Hotellet har også garasje med plass til 25 biler mot betaling. 

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse