Facebook Twitter Google Plus Instagram Youtube

Din mening er veldig viktig for oss

Undersøkelsen tar 5-7 minutter

Best Western Rewards-medlemmer får 250 poeng som takk for hjelpen

Hoteller i Vestsverige

Borås - Best Western Hotell Borås

Beliggenhet midt i sentrum i en rolig gate med kort vei til shopping og fornøyelser i Borås. Det finnes parkeringsplasser i tilknytning til hotellet. 

97 rom.

Halmstad - Best Western Plus Grand Hotel

BEST WESTERN PLUS Grand Hotel

Hotell midt i Kungsbacka, og like overfor inngangen ligger lokaltogstasjonen. På 20 minutter er du i sentrum av Göteborg (messen, Liseberg, sentralbanestasjonen).

63 rom og en koselig lobbybar.


Jönköping - Best Western Plus John Bauer Hotel

Jönköping - BEST WESTERN PLUS John Bauer Hotel
Førsteklasses forretnings- og konferansehotell med 100 rom, midt i Jönköping og med utsikt over Munksjön. Relax-avdeling og trimrom. Restaurant Ester Kök & Bar tilbyr en omfattende meny.

Lidköping - Best Western Edward Hotel

 BEST WESTERN Edward Hotel

Førsteklasses hotell med sentral beliggenhet, omtanke og en følelse av å være hjemme. Ligger i Gamla Staden i sentrum av Lidköping.

Alle de 58 rommene har høy standard, med blant annet elektrisk justerbare senger og minibar. Hotellet har restaurant, vinbar og badstue med relax-rom.


Skaragatan 7         
Tel: +46 0510-79 00 00                     
 Svanenmärkt

Skara - Best Western Plus Jula Hotell & Konferens

BEST WESTERN PLUS Jula Hotell & Konferens
Et fullskala hotell- og konferansevirksomhet med 180 senger og plass til 200 spisegjester. Ligger ved E20 i Skara. Åpen lobbysalong som innbyr til møter i avslappede omgivelser.

Trollhättan - Best Western Hotel Trollhättan

BEST WESTERN Hotel Trollhättan
Dette hotellets motto er at alle de 54 rommene er hjemmekoselige, rene og pene. Hotellets beliggenhet gjør at du har kort vei til alt byen har å tilby: restauranter, barer, shopping, spaserturer langs kanalen og Fallenområdet.

Uddevalla - Best Western Hotel Carlia

Uddevalla - BEST WESTERN Hotel Carlia
Et moderne forretnings- og konferansehotell i Uddevalla. Hotellbar, gratis parkering og relax-avdeling. Gangavstand til shopping, restauranter, museer og så videre.

Vänersborg - Best Western Arena Hotell

Vänersborg - BEST WESTERN Arena Hotell
Hotell med 60 rom, med gangavstand til sentrum og ca. 400 meter fra Arena Vänersborg sportssentrum. Gratis parkering, tilgang til badstue og et trimrom.

Årjäng - Best Western Hotel Årjäng

Årjäng - BEST WESTERN Hotel Årjäng
BEST WESTERN Hotel Årjäng er et moderne by hotell med stilren og enkel design. Etter ca. én times biltur fra både Karlstad og Oslo finner du hotellet ved siden av E18. 
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse