Facebook Twitter Google Plus Instagram Youtube

Din mening er veldig viktig for oss

Undersøkelsen tar 5-7 minutter

Best Western Rewards-medlemmer får 250 poeng som takk for hjelpen

Hotell i Nord- Norge

Nord- Norge har mye å by på: fantastisk natur, Nordlyset, midnattssol, ski, fiske, god mat og hyggelige mennesker. Opplev magiske Lofoten, et øyrike ytterst i havgapet i Nordland kommune. Lofoten kan by på vill og vakker natur, noe som har medført til at mange kunstnere flytter opp til Lofoten om vinteren for å fange det spesielle lyset som kan sees da. Derfor er det svært mange gallerier i Lofoten.  Lofoten er et fiskevær og vinterstid kan man oppleve Skreifiske. Internasjonalt er Lofoten også kjent for gode klatre og - surfe steder. Narvik kan by spektakulær skikjøring, sykkel og gå turer i fjell, historie fra 2.verdenskrig og togforbindelse til Sverige. 

BEST WESTERN Lofoten Hotell

På Leknes midt i Loften mellom Lofotfjellene ligger BEST WESTERN Lofoten Hotell. Hotellet har 60 rom og ligger kort vei fra kjøpesenteret i Leknes. 
Området byr på flotte naturopplevelser med blant annet fisketurer, turløyper i fjellene, båtturer og det beste utganspunktet for sykkelturer i Lofoten.

BEST WESTERN Narvik Hotell

Ligger 115 m.o.h ved foten av Narvikfjellet, som av mange hvedes å være et av Nord- Europas råeste alpinanlegg. Ved hotellet ligger en gondalbane som bringer deg 655 m.o.h. Hotellet har 39 rom og restauranten serverer nordnorsk husmannskost. 
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse