Facebook Twitter Google Plus Instagram Youtube

Din mening er veldig viktig for oss

Undersøkelsen tar 5-7 minutter

Best Western Rewards-medlemmer får 250 poeng som takk for hjelpen

Om Best Western Hotels

Våre hoteller drives av engasjerte eiere

Alle hotellene er privat eid og har sin egen karakter og historie. Flertallet av hotellene ligger sentralt til på knutepunkter, andre ligger idyllisk til i landskapet. Bor du hos Best Western får du alltid en ny hotellopplevelse.

Garantert kvalitet og service

Vi er de eneste som har et globalt kvalitetssikringsprogram, som omfatter tusenvis av punkter og garanterer en høy og jevn service og kvalitet uansett hvilket Best Western hotellet du bor på i verden. Alle hoteller er inspisert årlig av en utenforstående 
inspektør for å sikre at alle kjedens hoteller virkelig lever opp til kvaliteten på programmet.

Miljø og service 

Vi jobber hele tiden aktivt med Svanens og Miljøfyrtårn programmer. En del av våre hoteller er allerede miljøsertifiserte og resten vil bli sertifisert innen 2016. De aller fleste av våre hoteller er 100 % røykfrie, for at du som gjest skal få et best mulig innemiljø. For at du som gjest skal få en best mulig opplevelse hos oss, kurser vi de ansatte på hotellene flere ganger i året. 
BEST WESTERN er 3 eller 4 stjerners hoteller som tilbyr rimelig overnatting til en høy standard og alle fasiliteter som alltid er inkludert på Best Western hotellene. 
BEST WESTERN PLUS er 4 stjerners hoteller med utvidet hotelltjenester og krav til interiør som gir et oppgradert hotellopphold. 
BEST WESTERN PREMIER er eksklusive hoteller som tilbyr luksus til riktig pris og har ekstra høye krav til service, atmosfære, innredning og design.  
Verdens største hotellkjede
Best Western International, Inc., er verdens største hotellkjede med over 4 000 privateide og -drevne hoteller i over 110 land i Asia og Sør-Afrika, Canada, Karibien, Europa, Midtøsten, Mexico, Sentral- og Sør-Amerika, Australia og USA. 

Non- profit
Best Western Hotels skiller seg fra tradisjonelle franchise kjeder fordi den er en non-profit organisasjon som er 100% eid av medlemshotellene. 
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2016 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse