Facebook Twitter Google Plus Instagram Youtube

Din mening er veldig viktig for oss

Undersøkelsen tar 5-7 minutter

Best Western Rewards-medlemmer får 250 poeng som takk for hjelpen

Tinas frokost – en god start på dagen

For Tina Nordström er frokosten veldigbetydningsfull.

«Før jeg har fått i meg frokosten fungere jeg ikke skikkelig. Og jeg er veldig følsom for hva jeg spiser på morgningen», sier hun.

Når hun reiser rundt i USA bruker hun for eksempel å bestille spesialmat for at maten ikke skal være så søt. Ellers er det akkurat det søte noe hun gjerne har med som en av hovedingredienser i sine frokoster, både til hverdags og i «Best Breakfast by Tina» - det nye frokostkonseptet som i disse dager blir lansert på Best Western hotellene i Norge.

«Vårt kryddersukker som kommer til å finnes på hotellene er jeg veldig fornøyd med. Det er en herlig blanding av søtt og krydder, med smak av bland annet nellik, muskatnøtt og kardemomme. Det er som en skikkelig smaksbombe på morgningen», sier Tina. Hun karakteriserer seg selv som et utpreget
«yoghurt-menneske» på morgningen. 

Tina Nordstrøm

Født 1973.
Bor IRamlösa, Skåne Sverige
Familie Mann og to barn
Kjent fra Blant annet programmet «Tinas mat» som gikk på NRK. 

Følg Tina på facebook: www.facebook.com/tinanordstromofficial

Hennes egne hverdagsfrokostvaner gjenspeiles gjennom hotellfrokosten «Best Breakfast by Tina»

«I dag morges spiste jeg yoghurt med bær og hjemmelagd müsli – det er ikke dumt! Jeg syntes ikke at det behøver å finnes masse forskjellige yoghurt typer
på hotellene, man kan heller smaksette den selv og lage kombinasjoner man liker.»

Derfor er bland annet hjemmelag bærkompott og Müsli en del av frokostkonseptet hennes. Alle smaksatte yoghurter har hun fjernet og med det fjernet en hel del «unødvendige» deler av den tradisjonelle hotellfrokosten.

«Det handler ikke om hvor mange skåler som står fremme, men hva som er i skålene. På hotellet forventer jeg å få sånt jeg ikke har hjemme; en litt bedre skinke enn den vanlige og et spesielt utvalgt syltetøy.»

Tina Nordström og hennes kollega Benny Cederberg har laget grunnkonseptet til «Best Breakfast by Tina» men siden Best Western er en hotellkjede med privateide og personlige hoteller kommer ikke frokosten til å se lik ut på alle stedene.

«Det er ikke meningen at vi skal komme inn og styre alt, men personalet skal bli inspirert og syntes at det er moro – det er en forutsetning for at det skal kunne bli bra. Men i grunn bygger det på en omtanke for gjesten, og det finns det jo allerede på Best Westerns hoteller» sier hun. Med omtanke menes også å gjøre det enklere for den trøtte hotell gjesten å finne frem på buffeten, blant annet ved å samle produkter som hører sammen på samme sted.

«Jeg syntes for eksempel at Surdeigsknekkebrød med kesam, avokado, karse og nymalt pepper er en god kombinasjon.  Derfor har vi plassert de produktene inntil hverandre, så det blir lett å fikse sitt knekkebrød.  
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse