Facebook Twitter Google Plus Instagram Youtube

Din mening er veldig viktig for oss

Undersøkelsen tar 5-7 minutter

Best Western Rewards-medlemmer får 250 poeng som takk for hjelpen


Bestill rum

Rom 1

OK
Min bestilling

Verdens største hotellfamilie- hotelltilbud over hele verden

Skal du reise utenlands for en romantisk helg til Barcelona, Venezia eller Tirana, har vi et hotell for deg. Skal du ta med familien til sørøst Asia, har vi hoteller på mange populære destinasjoner i Thailand, Malaysia og Bali i Indonesia. Kanskje du ønsker å reise vestover og ettersom vi ble grunnlagt i USA, vi har naturligvis flere hoteller i USA enn i noe annet land. Men vi har også hoteller i andre deler av Nord-og Sør-Amerika, Mexico, Brasil, Chile og mer. Klikk på lenkene under for å se alle tilbud.

Hvis du ikke finner noe spesielt tilbud i det landet du ønsker å reise til, kan du alltid søke etter ønsket destinasjon (by) i bookingmodul ovenfor og se om du kan bestille en av våre rabatterte priser som f.eks Early Web Spesial.

Europa

Frister det med en langhelg med shopping til London, Paris eller Roma? Hva med deilig spa i Ungarn eller Polen.  Eller ønsker du en aktiv ferie kan du sykle i Italia eller gå på tur i Spania. Dette er noen av tilbudene vi kan tilby deg. Klikk på linkene nedenfor og velg ønsket tilbud. Nyt en ferie i Europa

Skandinavia
Irland
Italia
Spania & Portugal
Storbritannia
Sentral- Europa
Nederland
Frankrike

 

Nord- Amerika

Nord- Amerika er et populært reisemål for nordmenn. Enten vi ønsker en storbyferie i New York, San Fransisco eller en road trip i bil eller motorsykkel gjennom USA.  Vi har flere hundretalls hoteller du kan velge i mellom. 

USA og Kanada
Sentral- Amerika

Sør- Amerika

Er du eventyrlysten og vil oppleve eksotisk natur eller bare slappe av på en vakker strand? Da er Sør- Amerika rett sted for deg. Besøk Amazonas, gå Matchu picchu i Chile eller opplev livet på Copacabana i Brasil. Vi har hoteller i hele Sør- Amerika, se oversikt og tilbud i linken nedenfor. 

Sør- Amerika

Australia og New Zealand

En tur til Australia og New Zealand gir deg et minne for livet. Opplev fantastisk natur, dykk ved Great Barrier Reef, surf ved Gold Coast, prøv ekstremsport i New Zealand, besøk Operahuset i Sydney og drikk god vin i Barossa Valley. Vi hjelper deg med å skape gode minner med våre tilbud i Australia og New Zealand. 

Australia
New Zealand

Asia

Opplev fantastisk service og gjestfrihet servert med et stort smil. Enten du er ung og skal reise i mange måneder eller du har med familien. Vi har fantastiske resorter ved vakre strender eller hoteller sentralt i storbyene i Thailand, Vietnam eller Bali. Nyt det behagelige klimaet og den deilige maten. Se oversikt over alle tilbud og land i linken nedenfor

Asia

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse