Facebook Twitter Google Plus Instagram Youtube

Din mening er veldig viktig for oss

Undersøkelsen tar 5-7 minutter

Best Western Rewards-medlemmer får 250 poeng som takk for hjelpen

Verdens beste attraksjoner

I Lonely Planet's Ultimate Travelist lister den populære reiseguiden opp verdens 500 beste severdigheter. Her finner du de reisemålene som havner på topp 10-listen. På flere av disse reisemålene eller i nærheten finner du et av  Best Western Hotels & Resorts hotell. Disse reisemålene finner du rundt om i verden, og de byr på spennende  opplevelser i fremmede land. Listen består av en blanding av fantastiske byggverk og vidunderlige naturopplevelser som Taj Mahal og Grand Canyon. Er du medlem av vårt lojalitetsprogram og har samlet poeng på våre skandinaviske hoteller, kan du bruke disse når du skal betale for opphold på et av våre hoteller, uansett hvor i verden du skal reise. Om du ennå ikke er medlem så registrer deg nå, det er enkelt å bo billig.

Nå kan du bestille billettene, pakke ryggsekken og begynne å krysse av stedene du har vært på.

 


Foto: Chris/Wikimedia Commons

1. Angkor Wat, Kambodja

Det mest berømte tempelet i ruinbyen Angkor er Angkor Wat. I området finner man rundt 72 større ruiner. Tempelbyen strekker seg over et stort område, og er med sin kulturelle og historiske betydning et populært reisemål. Angkor var fra starten et hinduistisk tempel, men ble senere benyttet som en helligdom for Theravadabuddhismen. Angkor ligger ca 5,5 km fra Siem Reap. For å komme til Siem Reap må du mellomlande i Bangkok.

Siem Reap:

Vi har også mange andre hotell i Sydøst-Asia.

By David Sim [CC BY 2.0 (http://creativecommons.org/licenses/by/2.0)], via Wikimedia Commons

2. Great Barrier Reef, Australia

 Great Barrier Reef by Photografer: Tchami Source: Flickr

Det store korallrevet utenfor Australias nordøstre kyst er et populært reisemål blant dykkere og andre med interesse for det rike maritime livet man finner under overflaten. Fra nord til sør strekker revet seg omtrent 2 600 km, og dekker et tusentall mindre rev og hundrevis av øyer. Ettersom revet strekker seg over et så stort område har vi flere hoteller du kan bo på når du besøker dette spennende reisemålet under vann.

Port Douglas:

Cairn:

Townsville:

Du finner alle våre hoteller i Australia her.
Nize at English Wikipedia [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html), CC BY 2.5 (http://creativecommons.org/licenses/by/2.5), CC BY 2.5 (http://creativecommons.org/licenses/by/2.5), GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html) or CC-BY-SA-3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/)], via Wikimedia Commons

3. Machu Picchu, Peru

By Martin St-Amant (S23678) (Français : Travail personnel English: Own work) [CC BY 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by/3.0)], via Wikimedia Commons

Den gamle inkabyen ble bygget en gang på 1440-tallet på den høye fjellryggen som et landsted for
hoffet. Man tenker at det har bodd ca 750 personer i byen på det meste, men under regntiden var det en betydelig mindre befolkning i byen. Byens beliggenhet og utilgjengelighet har gjort at den er bevart ganske godt, og sammenliknet med de to reisemålene ovenfor så er det fremdeles en anstrengende tur å ta seg fram til byen, spesielt hvis men velger å ta den gamle inkaleden til fots.

Cusco (80km):

Av NkLink (Eget arbete) [CC BY-SA 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], via Wikimedia Commons

4. Den kinesiske mur, Kina

Den lange muren ble bygget over en lang periode fra noen hundre år før Kristus til Mingdynastiet. Deler av muren er blitt restaurert slik at den kan besøkes av turister. En stor del av muren er imidlertid urestaurert og ligger på veldig utilgjengelige steder. Via buss kommer du deg enkelt til de mer tilgjengelige delene av muren fra Beijing.

Beijing (50km):

Alle våre kinesiske hoteller finner du her.

Samxli [CC BY 2.0 (http://creativecommons.org/licenses/by/2.0)], via Wikimedia Commons

5.  Taj Mahal, India

Dette velkjente mausoleet ble bygget på første halvdel av 1600-tallet. Taj Mahal er Indias mest populære reisemål, og skal man til India er det en selvfølge å besøke dette stedet.

Kanpur (274km):

Her finner du alle våre andre hoteller i India.

 

By www.viajar24h.com (Agra & Taj Mahal-44  Uploaded by Ekabhishek) [CC BY 2.0 (http://creativecommons.org/licenses/by/2.0)], via Wikimedia Commons

6.  Grand Canyon, USA

Grand Canyon (9km):

Her finner du våre hundretalls hoteller i USA.

By chensiyuan (chensiyuan) [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html) or CC BY-SA 4.0-3.0-2.5-2.0-1.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0-3.0-2.5-2.0-1.0)], via Wikimedia Commons

7. Colosseum, Italia

8. Iguazufallene, mellom Argentina og Brasil

Dessverre har vi ingen hoteller i nærheten av dette reisemålet, men om du har lyst til å besøke andre deler av Sør-Amerika så finner du Best Western Hotels & Resorts hoteller i Mellom- & Sør-Amerika her.
Av Charlesjsharp (Eget arbete) [CC BY-SA 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], via Wikimedia Commons

9. Alhambra, Spania

10. Hagia Sofia, Tyrkia

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse