Facebook Twitter Google Plus Instagram Youtube

Din mening er veldig viktig for oss

Undersøkelsen tar 5-7 minutter

Best Western Rewards-medlemmer får 250 poeng som takk for hjelpen


Vinter- og skihotell

Nå er vinteren her og det betyr ski og vinterferie. Her finner du de hotellene vi har i Norge, Sverige og Finland som ligger i nærheten av større skianlegg. Vi har for eksempel hoteller ved populære steder som Narvik, Kongsberg, Sauda og Støten i Sverige. Våre hoteller passer bra for både venner, familie eller kjærestetur. Nedenfor finner du et hotellkart med oversikt over alle de hotellene som ligger i nærhetene av et skianlegg, samt linker og informasjon om de ulike skianleggene. Du finner også informasjon om skiløyper, snøforhold og været.  

 Kongsberg

- Best Western Plus Gyldenløve Hotell

Kongsberg ligger en times tid fra Oslo. Kongsberg Skisenter har 9 bakker, 5 heiser og en snowboardpark. I tillegg tilbyr skisenteret nybegynnerkurs og milevis av langrennsløyper. 

www.kongsberg-skisenter.no

Sogndal Skisenter 

- Best Western Lægreid Hotell

Sogndal Skisenter er kjent for off pist-kjøring i puddersnø, og i helgene er det satt opp en egen pudderekspress buss. Skisenteret er svært familievennlig, og det finnes en 1200 m lang skiheis og fire preparerte bakker.

www.sogndalskisenter.no

Sauda Skisenter

– Best Western Sauda Fjordhotell

Omgitt av høye fjell på alle sider er Sauda veldig snøsikkert og gir gode skiforhold. Hovedheisen tar deg med 4 km, oppover i fjellet og du kan velge mellom 5 bakker, barnebakker og snowboardpark. 

www.saudaskisenter.no

Oslo Winter Park

-  Best Western Karl Johan Hotell, Oslo
-  Best Western Oslo Airport Hotel, Gardemoen
-  Best Western Fagerborg Hotel, Lilleström
-  Best LetoHallen Hotell, Dal

Stå på ski i byen, kun 20 minutter fra sentrum av Oslo! Oslo Winter Park har 18 bakker og 11 heiser, samt et nybegynnerområde. I tillegg finnes det en stor snowboardpark som ble utbygd i forbindelse med VM i Snowboard 2012.  På vei til Oslo Winter Park, er det flere stopp hvor du kan gå av og gå langrenn i flere mil innover i marka. 

www.oslovinterpark.no

Narvikfjellet 

– Best Western Narvik Hotell

Narvikfjellet ligger omringet av Ofjotfjorden og høye fjelltopper, noe som gjør skistedet helt unikt. Skisenteret er kjent for å ha Skandinavias høyeste fallhøyde på 900 meter. Fra toppen og ned til havnivå er det over 1200 meter. Narvikfjellet har 16 bakker, hvorav 12 er preparerte, 6 heiser hvorav 1 gondolheis, 4 t-kroker og 1 barneheis. Offpistområdet gir store utfordringer for de mest erfarne kjører.

www.narvikfjellet.no

Harpefossen Skisenter

- Best Western Bryggen Hotel Nordfjord

Harpefossen skisenter har 6 heiser og 13 løyper med en høydeforskjell på 550 meter. Det finnes også område for løssnøkjøring, Big Air og skicross.

www.harpefossen.no

Stöten

- Best Western Stöten Ski Hotel, Sälen

Hotellet ligger midt i bakken. Stöten har Sälens beste skikjøring med 32 bakker og variert vanskelighetsgrad som passer alle. I området finnes det 2 parker, JibbArena, Skicrossbane og BigAirBag. For de som vil gå langrenn er det langrennsløyper både i dalen og på toppen. Høyeste fallhøyde er på 370 meter.

Obs! Her kan du betale både overnatting, heiskort og andre aktiviteter med dine opptjente Best Western Rewards poeng. 

www.stoten.se

Romme Alpin 

– Best Western Gustaf Wasa Hotel, Borlänge
– Best Western Grand Hotel Elektra, Ludvika

Skianlegget ligger ca 10 km fra hotellet i Borlänge og 40 km fra hotellet i Ludvika. Det finnes 28 bakker fra to topper og høyeste fallhøyde er på 275 meter.

www.rommealpin.se

Rättviksbacken

- Best Western Hotel Lerdalshöjden, Rättvik

Hotellet ligger mitt i bakken. Familievennlig skisenter med 7 bakker og 4 heiser. Jibbvennlig snowpark, hopplinje med BigAirbag, små og store hopp, flere bokser og rails. Høyeste fallhøyden er på 140 meter. 

Tips! Gratis heiskort i uke 5, 6, 10 og 11 om du bor på hotellet. Minst en av nettene må være mandag, tirsdag eller onsdag. Les mer under tilbud på www.bestwestern.se 

vinter.rattviksbacken.se

Levi

- Best Western Apartments Unna & Mannu
- Best Western Apartments Levi Gold
- Best Western Apartments Levi Klubi

Levi er den største skidestinasjonen i Finland med 43 skibakker og 26 heiser. Velg å bo i Levi eller rett ved skianlegget. Levi kan by på storslagen natur. Lengste nedfarten er på 2500 meter og høyeste fallhøyde er på 325 meter.

www.levi.fi/sv

Iso-Syöte og Pikku-Syöte

- Best Western Hotel Apollo, Oulo
- Best Western Hotel Samantta, Haukipudas

Iso-Syöte er det sydligste fjellområdet i Finland med lapplandsk landskap. De to skianleggene Iso-Syöte og Pikku-Syöte er familievennlige med bakker som også gir utfordringer til de erfarne skikjørerene. Iso-Syöte har 16 bakker og 10 heiser og Pikku-Syöte har 8 bakker og 2 heiser. Høyeste fallhøyde er på 192 meter.

www.syote.fi/en

Skianlegg og hotell nærme Helsinki

- Best Western Plus Hotel Haaga, Helsinki
- Best Western Hotel Carlton, Helsinki

Himos Skisenter (ca 200 km fra Helsingfors)  
Topp 5 blant Finske skisteder. 
www.himos.fi/english/himos-ski-resort.html

Serena Ski (ca 20 km fra Helsingfors)
En bra skisenter, spesielt for snowboard. 
www.serena.fi/en/ski-2

Peuramaa Ski (ca 20 km fra Helsingfors)
Er det lokale skianlegget for innbyggerne i Helsingfors.

 

Snø- og løypeinformasjon

Lurer du på hvordan snøforholdene er der du bor? Her kan du finne den nyeste informasjonen.
Hvilke løyper er kjørt opp? Her kan du se oversikt over langrennsløypene i Norge, og når sporene er kjørt opp.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse