Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Hotell Borås, BW Signature Collection

Art Deco-hotell i Borås

I et bygg fra 1929, midt i sentrum av Borås, ønskes du velkommen til dette flotte og hyggelige hotellet. Her har man forsøkt å bevare bygningens opprinnelige sjarm og atmosfære ved å spinne videre på Art Deco-stilens herlige farger og geometriske former. Hotellet ligger midt i sentrum og er et supert valg både for deg som besøker Borås som turist, og deg som reiser i jobbsammenheng.

Vakkert innredede rom  

På Hotell Borås, BW Signature Collection bor du i et enkelt- eller dobbeltrom med vakker tapet og tekstiler i nøye utvalgte materialer og farger. Totalt har hotellet 52 rom som har bad med enten dusj eller badekar. 


Frokostsal og restaurant 

For å nyte en virkelig god frokostbuffet og en matbit i løpet av dagen er du hjertelig velkommen til hotellets restaurant i tredje etasje. 


Tekstilbyen Borås  

I Borås løper tekstiler som en rød tråd gjennom byens 400-årige historie, fra fabrikker til postordre til dagens netthandel. I byen finnes Sveriges internasjonale sentrum for mote, tekstiler og design, med navnet Textile Fashion Center. Her er det blant annet et tekstilmuseum og en utstilling med nye innovasjoner på feltet. I tillegg til å fordype deg i tekstilhistorie finnes det også masse annet å finne på i Borås! Takket være hotellets sentrale beliggenhet kan du for eksempel velge og vrake mellom flere restauranter, kafeer og butikker rett utenfor.

Kundevurderinger: 4,1/5 (819 anmeldelser)
Hotell Borås, BW Signature Collection

Sandgärdsgatan 25, 503 34 Borås

Telefon: +46 33 7990100

E-post: info@hotellboras.se

Entrance

En historisk eiendom

Bygningen som i dag huser Hotell Borås, BW Signature Collection, ble opprinnelig oppført får Borås Spirituosabolag. Bygget stod ferdig i 1929, og knytter seg stilmessig til 1920-tallsklassisismens stramme idealer med enkle former og en ren profil – en stil som ble kjent som Swedish Grace utenfor Sveriges grenser. Ettersom bygningen har beholdt sitt opprinnelige særpreg, anses den i dag å ha stor kulturhistorisk verdi.

Velg rom

Mat og drikke

DSC

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Bar Hotell Boras

Restaurant og bar

Hotellets bar og restaurant ligger ved siden av hverandre. Her serveres en enkel meny og god drikke i hyggelige omgivelser.


Åpent på kveldstid mandag - onsdag.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 14:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

To barn opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt i enkelte rom mot et gebyr på SEK 150 / dag. Må forhåndsbestilles.


Parkering

Hotellet tilbyr parkering i garasje for 150 SEK/natt. Forhåndsbestill plass før ankomst ved å kontakte hotellet.


Øvrige tjenester

  • Døgnåpen resepsjon
  • Frokostbuffet inkludert
  • Parkering ved hotellet
  • Restaurant
  • Safe

Møte & konferanse

Hotellet tilbyr ingen egne konferanselokaler, men samarbeider med Borås Kongress, som ligger 500 meter unna hotellet. Der tilbys 23 ulike møtelokaler i et område på 9000 kvadratmeter.

Konferansebooking

E-post: info@boraskongress.se

Telefon: +46 33 202700

    Hvorfor BW Signature Collection?

    Firestjerners designhoteller med unike interiørkonsepter. Inspirerende overnatting med bynær beliggenhet.