Tjen Poeng

Belønn deg selv, du har fortjent det!

Medlemmer av Best Western Rewards tjener 10 Rewards-poeng for hver US Dollar (i gjeldende valuta) som blir brukt i forbindelse med en rombestilling. I forbindelse med kampanjer og tilbud kan du dessuten tjene Rewards-poeng hos utvalgte samarbeidspartnere.


Frinetter - rundt om i hele verden

Du kan benytte dine opptjente poeng til frinetter på samtlige av våre hoteller rundt om i hele verden. Hvor mange poeng som kreves varierer i intervaller mellom 8.000–36.000 poeng, avhengig av hotelltype, lokasjon og sesong. For å reservere en frinatt må du ha hele poengbeløpet det individuelle hotellet krever.  

Bestill dine frinetter ved å logge inn på din online Rewards-konto, og velg pristypen “Use Rewards Points”.


Globale og lokale samarbeidspartnere

Reisepartnere - bil & fly

I stedet for å tjene Rewards-poeng kan du velge å tjene flyselskap-poeng hos et stort utvalg av globale og lokale samarbeidspartnere. Vi har også samarbeid med et utvalg av bilutleiefirmaer som både lar deg tjene og benytte Rewards-poeng.

 

Reiser, gavekort, opplevelser!

Opptjente Rewards-poeng kan benyttes på en lang rekke spennende ting! Foruten frinetter på hoteller over hele verden, kan dine opptjente poeng konverteres til Best Western Travel Cards og gavekort hos massevis av samarbeidspartnere.

 

Menu

 Bokmål
Menu