Best Western Rewards kampanje 2019

Bo hos oss i sommer og få et Travel Card verdt 20 Euro!

Det skal lønne seg å overnatte hos oss i sommerferien, så ikke gå glipp av vår medlemskampanje og litt ekstra penger i feriekassenb med et Travel Card på 20 Euro. Tilbudet gjelder når du bor på et av våre 150 hotell i Skandinavia i perioden 1. juni – 31. juli 2019.

Alt som kreves er at du er medlem i Best Western Rewards og at du registrerer deg som deltaker i kampanjen før du overnatter hos oss. Dette kan du gjøre nedenfor.

Kampanjen gjelder for både nye og eksisterende medlemmer av Best Western Rewards, så dersom du ikke er medlem enda kan du registrere deg via linken her på denne siden. Du vil da også bli automatisk registrert til kampanjen.

Travel Card kan benyttes som delbetaling på et valgfritt Best Western hotell over hele verden.

Kampanjen gjelder kun ett Travel Card på 20 Euro per medlem. Kortet sendes via e-post 2-3 uker etter opphold i kampanjeperioden.

Dette tilbudet kan kombineres med våre øvrige sommertilbud.

 

Takk for din registrering!

Begynn å spare ved å booke online hos oss nå.

Allerede medlem?

Error - Member Not Found

Er du medlem?

Bli med i vårt lojalitetsprogram for å motta eksklusive tilbud 

 

Ofte stilte spørsmål

Kampanjetilbud: Få et 20 EUR Best Western Travel Card (gavekort) etter ditt første kvalifiserende opphold i perioden 1. juni – 31. juli 2019.

 

Hva er et kvalifiserende opphold?

Best Western Rewards®-medlemmer må gjennomføre et kvalifiserende opphold for å få et 20 EUR Best Western Travel Card®. Et ”kvalifiserende opphold” defineres på samme måte som et opphold som normalt gir Rewards-poeng. Eksempler på unntak er opphold booket via et online reisebyrå, en pakkereservasjon via reisearrangør eller et opphold booket til en kraftig rabattert spesialpris. For mer informasjon, se Best Western Rewards regler og vilkår på www.bestwestern.no.

 

Hvor og når gjelder kampanjen?

I Skandinavia gjelder kampanjen i perioden 1. juni – 31. juli 2019. Opphold som finner sted i kampanjeperioden må ha utsjekksdato senest den 31. juli 2019 for å være kvalifisert til kampanjen. Opphold som har innsjekk før kampanjen starter, men med utsjekk etter kampanjens start, teller med i kampanjen og gir rett på gavekort.

 

Behøver jeg som medlem av Best Western Rewards å registrere meg til denne kampanjen for å kunne få et 20 EUR Travel Card?

Ja. Medlemmer i Best Western Rewards må registrere seg til kampanjen innen det første oppholdet for å være kvalifisert til et 20 EUR Travel Card. Medlemmer av Best Western Rewards kan registrere seg online via bestwestern.no, via vår medlemsservice på telefon 800 10 988, via e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller via våre hotell.

 

Kan jeg bruke mitt 20 EUR Travel Card samtidig som jeg kvalifiserer meg til kampanjen?

Nei, du må først gjennomføre et kvalifiserende opphold før du kan benytte ditt 20 EUR Travel Card.

 

Hvor lang tid tar det før jeg får mitt 20 EUR Travel Card etter at jeg har gjennomført mitt opphold?

Du mottar ditt digitale Travel Card på 20 EUR (via e-post) innen 2-3 uker etter avsluttet opphold. Travel Card sendes til e-postadressen som er tilknyttet ditt medlemsskap i Best Western Rewards. Travel Card kan ikke sendes til noen annen e-postadresse som ikke er registrert på din profil.

 

Hvor mange 20 EUR Travel Cards kan Rewards-medlemmer få i løpet av kampanjeperioden?

Hvert Best Western Rewards medlem kan få ett (1) 20 EUR Travel Card i løpet av kampanjeperioden.

 

Hvor lenge er 20 EUR Travel Card gyldig?

Travel Card for denne kampanjen er gyldig i 120 dager fra datoen det ble utstedt. Utløpsdatoen vil være angitt på kortet.

 

Kan gyldigheten av mitt Travel Card forlenges?

Nei. Det er ikke mulig å utvide gyldigheten av Travel Card utstedt i forbindelse med denne kampanjen.

 

Er det mulig å få tilsendt et fysisk Travel Card i stedet for å få det tilsendt på e-post?

Nei. Det vil kun bli utstedt digitalt Travel Card i forbindelse med denne kampanjen.

 

Det har gått mer enn 3 uker og jeg har enda ikke mottatt mitt Travel Card på e-post

Noen ganger kan e-poster havne i ditt spamfilter. Kontroller at Best Western er registrert som en sikker avsender i din e-postklient. Gi oss beskjed på telefon 800 10 988 eller e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. dersom du ønsker at vi skal sende deg ditt Travel Card på nytt.

 

Kan alle medlemmer i Best Western Rewards delta?

Ja. Alle medlemmer av Best Western Rewards kan delta i denne kampanjen, uansett medlemsland. Kvalifiserende opphold gjelder også ved andre Best Western hotell over hele verden, men merk at kampanjeperioden kan variere fra land til land og region til region. I Skandinavia er kampanjeperioden 1. juni – 31. juli 2019.

 

Hvorfor registrerer ikke Best Western automatisk alle medlemmer av Best Western Rewards til denne kampanjen?

Å gi kundene mulighet til å registrere seg til kampanjer involverer dem i vårt lojalitetsprogram og vårt varemerke. Samtidig hjelper det oss å måle effekten av våre kampanjer, slik at vi vet hva vi bør fortsette å markedsføre og hva vi eventuelt bør forbedre eller endre. Vi vil gjerne at du som kunde skal kunne velge hva som passer deg best.

Menu

 Bokmål
Menu