• Hjem
  • Bestillingsregler
Minimere
  • 0 Netter

Oppdater

Våg å se fremover – bestill trygt med oss

Mer enn noensinne trenger vi noe å se frem til. Samtidig kan det kjennes utrygt å bestille hotell under omstendighetene vi nå befinner oss i. Men vi vil ikke at dette skal hindre deg fra å drømme om sommerens og høstens reiser. Hos oss kan du føle deg trygg når du gjør en bestilling. Du kan velge mellom å betale fullpris for full fleksibilitet, eller du kan gå for et alternativ med lavere priser, som også gir deg mulighet til kostnadsfri ombestilling.

  • Bestillinger kan endres kostnadsfritt
  • Besøket kan av-/ombestilles avhengig av hvilket prisalternativ du har valgt
  • Best Breakfast inngår alltid i prisen og du kan også å få frokost som take away
  • Du beholder ditt medlemsnivå i Best Western Rewards t.o.m 31 januar 2022

Mer informasjon

Avbestilling

Oppdatert: 19 mars 2020

Oppdatering vedrørende reservasjonspolicy, gjeldende for hoteller i Norge, Danmark og Sverige

Vi forstår at fleksibilitet er viktig for våre gjester og partnere i den usikre tiden vi er i nå. Vi ønsker at du skal ha full tillit når du reserverer hos oss og vi har derfor anpasset vår individuelle reservasjonspolicy.

Eksisterende reservasjoner

Reservasjoner gjort før 19 mars 2020

Reservasjoner gjort for opphold i Sverige, Norge eller Danmark på vår fleksible pris kan kanselleres fram til kl. 16:00 på ankomstdagen.

For alle reservasjoner som faller i kategorien «ikke-avbestillingsbare» («Early Web Special» og «Best Save»), som ble gjort før den 19 mars, gjelder ordinære bestillingsregler. Vi henviser til gjestens reiseforsikring eller eventuell kredittkortforsikring for tilbakebetaling i sammenheng med kansellering.

Viktig! Om du har spørsmål angående en reservasjon som er gjort via bestwestern.se/bestwestern.no/bestwestern.dk bes du kontakt hotellet direkte for hjelp.

For reservasjoner gjort via andre reisenettsider, for eksempel Booling.com eller Expedia, vennligst kontakt deres kundeservice for hjelp.

For alle reservasjoner av hotellopphold utenfor Skandinavia henvises til respektive hotells policy.

Nye reservasjoner

Reservasjoner gjort f.o.m. den 19 mars 2020

Reservasjoner gjort for opphold i Sverige, Norge eller Danmark på vår fleksible pris kan kanselleres fram til kl. 16:00 på ankomstdagen.

Alle reservasjoner som faller i kategorien «ikke-avbestillingsbare» («Early Web Special» og «Best Save») som blir gjort f.o.m. 19 mars kan forandres uten ekstra kostnad, men tilbakebetales ikke og kan ikke kanselleres.

Ved forandring kan dato, antall netter, romtype, og/eller antall personer forandres. Bytte til et annet hotel er ikke mulig.

I tilfelle forandringen skulle medføre en høyere pris enn prisen på den opprinnelige reservasjonen betaler kunden forskjellen selv, og i tilfelle den nye prisen er lavere enn prisen på den opprinnelige reservasjonen tilbakebetales ikke forskjellen til kunden. Forandringer er mulig å gjøre frem til 16:00 lokal tid på ankomstdagen. Betalings- eller kredittkort vil bli debitert når reservasjonen bekreftes. Prisen er kun tilgjengelig via Best Westerns hjemmeside.

Viktig! For å gjøre en forandring eller kansellering av en reservasjon som er gjort via bestwestern.se/bestwestern.no/bestwestern.dk, vennligst kontakt hotellet direkte for hjelp.

Om du har spørsmål angående en reservasjon som er gjort vi en annen reise-nettside, som Booking.com eller Expedia, vennligst kontakt deres kundeservice for hjelp.

For alle reservasjoner av hotellopphold utenfor Skandinavia henvises til respektive hotells policy.

Hotelltilbud 

Nær naturen

Nær naturen


20% nettrabatt

25% rabatt på sommerferien

25% rabatt på sommerferien


Kan avbestilles til 16 på ankomstdagen. Du betaler når du sjekker inn.

Menu

 Bokmål
Menu