Hotell i Kongsberg – fra gruvesafari til slalåmbakken

Den lille byen Kongsberg har en flere hundre år gammel historie. Få et glimt av fortiden i den vakre kirken fra 1700-tallet, besøk våpenmuseet og utforsk de legendariske sølvgruvene. I tillegg er byen omkranset av flott natur, som innbyr til mange friluftsaktiviteter året rundt. Hva med en sykkeltur rundt byen, eller en tur til et av Østlandets beste skianlegg?

Les mer …

Mange grunner til å bestille hotell i Oslo allerede i dag

Er det på tide med et avbrekk fra den kjedelige hverdagen? Oslo er Norges største by, med det beste utvalget av hotell, kulturtilbud, barer og restauranter. I tillegg kan du oppleve noen av landets mest populære attraksjoner. Unn deg noen netter på hotell, Oslo har mye å friste med.
Oslo har mange gode overnattingssteder, enten du ser etter et spahotell, designhotell, forretningshotell eller noe helt annet. Reiser du med familien finner du lett et barnevennlig hotell i Oslo, eller kanskje du skal på kjærestetur og ser etter et hotell med koselig atmosfære?

Les mer …

Les dette før du bestiller hotell i Trondheim

Planlegger du en helg i Trondheim? Unn deg noen ekstra netter på hotell, og få med deg enda mer. Norges tredje største by har mye å by på både for ungdom, par og småbarnsfamilier. Her kan du oppleve alt fra hektiske studentfestivaler til vakkert elvelandskap og historiske steder med spennende arkitektur.

Les mer …

Menu

 Bokmål
Menu