Fem måter å nyte Norge på: Fra å finne hotell i Oslo til å prøve ut vinteridrett

Fem måter å nyte Norge på: Fra å finne hotell i Oslo til å prøve ut vinteridrett

Hvis man vil oppleve urørt natur, spennende severdigheter og yrende byliv innenfor et lite geografisk område i Norge, er det få steder som er bedre å besøke enn hovedstaden Oslo. Når du skal finne et bra hotell i Oslo, er beliggenhet og komfort viktige parametere. Oslo har tradisjonelt vært regnet som vinteridrettshovedstaden i Skandinavia, og det er få byer som har så kort avstand fra sentrum til skiløypene ute i marka, og dette kan du selv få oppleve ved å finne beste hotell i Oslo.

Les mer …

Utforsk hoteller i Norge – verdens mest eksotiske reisemål

Utforsk hoteller i Norge – verdens mest eksotiske reisemål

Det er gøy å planlegge sommerferie. Klikke gjennom sider med norsk natur, fjellheim, sjø og latmannsliv på stranda. Sammenligne hotellrom og frokostbuffeer, hvor myk er sengen, hvor mange puter, kan man se havet om morgenen når man våkner. Det er noe med den følelsen av at alt det man lengter etter i hverdagen kan fylle opp feriedagene som jordbær på en snor. Best Western har mange flotte hoteller i Norge, det er bare å bestemme seg for hvor turen går og så klikke ’bestill’.

Les mer …

Velg mellom mange flotte barnevennlige hoteller Norge

Velg mellom mange flotte barnevennlige hoteller Norge

Å planlegge sommerferien er nesten like gøy som selve ferien, og når alt er booket og i boks er det deilig å telle ned dagene til man endelig kan dra avgårde. Det er noe med den følelsen av å låse døra, sette seg i bilen og føle at nesten hva som helst venter. Barna i baksetet drømmer kanskje om endeløse svømmebasseng, skoger fulle av klatretrær og blåbærlyng og kanskje muligheten for å få noen nye lekekamerater. De voksne i forsetet drømmer kanskje om god mat, lange solfylte dager og sene, blå sommerkvelder som gir tid til å puste og å bare eksistere.

Les mer …

Reis til et spennende reisemål og bo på hoteller i Norge

Reis til et spennende reisemål og bo på hoteller i Norge

Når vi drømmer om ferie og fri er det mange som drømmer seg langt vekk til eksotiske destinasjoner. Men mange nordmenn har oppdaget at noe av det mest eksotiske vi kan oppleve, finnes i vår egen kultur og natur. Fra vill og dramatisk norsk natur langs kysten, med fjell som stuper ned i havet og fjorder som snirkler seg innover i landet, til lokalsamfunn som lever slik de har gjort i hundrevis av år i det ytterste havgapet eller langt inni fjellheimen. Norge har mye å by på både i naturen, men også gjennom menneskene, lokalmaten og de norske tradisjonene.

Les mer …

Sommerferie på familiehotell i Norge

Sommerferie på familiehotell i Norge

Det beste med å ha nesten åtte måneder med vinter er at når sommeren endelig kommer, så er det helt fantastisk. Lyse sommerkvelder som aldri tar slutt, varme solvegger ved sjøen eller på fjellet. Det er deilig å begynne ferieplanleggingen, og mange nordmenn velger å feriere i eget hjemland. Ikke så rart når man tenker på hvor trygt og godt Norge er, kombinert med helt rå natur og generelt svært trivelige folk. Noe av det beste med ferie er å få en pause fra hverdagen og nyte at man har fri. Derfor gjelder det å finne et hotell som ikke bare har flott beliggenhet og personlig service, men også myke senger, deilig frokost og kanskje noen aktiviteter for store og små.

Les mer …

  • 1
  • 2

Menu

 Bokmål
Menu