Barnevennlige hoteller

Når hele familien har gledet seg i ukesvis, kanskje månedsvis til å endelig begynne ferien er det ganske viktig at hotellet lever opp til forventningene. Selv om familien mest sannsynlig vil være på farten mesteparten av tiden betyr det mye at man kan sove godt i gode og myke senger, at man møtes av et hyggelig og serviceinnstilt vertskap, og ikke minst – hvis man reiser med barn – at det er lett for de minste å trives både i og utenfor hotellrommet. Best Western har mange barnevennlige hoteller hvor vertskapet har lagt ekstra vekt på at de minste også skal få en super ferie.

Plass til alle

Hos Best Western kan barn til og med tolv år bo gratis sammen med foreldrene. For de som vil ha separat seng for barna kan det også ordnes for et lite tillegg. Ta en telefon til det hotellet du er interessert i og hør hva de kan tilby. Noen hoteller har ekstra store familierom hvor det er lett å få plass til hele familien. Med barnevennlige hoteller over hele Norge er det verdt å ta en kikk på hva de ulike hotellene kan tilby de minste – på Baronen Hotell i Ålesund kan familien dra fordel av både barneinnsjekk, barnebuffet, hoppeslott og store familierom.

 

Med tanke på små mager

Best Western er blant hotellkjedene som legger stor vekt på frokosten, noe som betyr at når man kommer ned til frokostbordet om morgenen har man både et stort utvalg av ferske og gode råvarer, brød, frukt, juice og kaffe, og i tillegg smarte kombinasjoner av matgrupper som kan inspirere oss i matveien. Med en god frokost innabords har man energi til å holde høyt aktivitetsnivå helt til lunsj. Og for den som helst vil ta det litt rolig – vel, det er jo ferie! De fleste barnevennlige hotellene tilbyr egen barnefrokost i alle helger og ferier.

 

Finn et strå og tre dom på

For familier som velger sommerferie i Norge med barna er det en veldig fin mulighet til å kombinere besøk til familie og venner samtidig som man kan trekke seg litt tilbake på eget hotellrom når man har behov for det. Med hele familien i bilen kan man ta turen til flere kanter av landet, og legge inn både late dager på stranden og nedgraving av pappa i sanden, samt mer aktive dager med fjellturer, fjordbesøk og ferske markjordbær på et strå. Det er vel egentlig bare å sette i gang – ferien har begynt!

Menu

 Bokmål
Menu