De beste familiehotellene i Norge

Man bruker gjerne flere uker på å planlegge hvor man skal på ferie, og kanskje må det noen kompromisser til mellom store og små. Så er det å finne det beste tilbudet og en rute som gjør at man får krysset av flest mulig av ønskeaktivitetene på listen. Endelig er man avgårde, og etter noen softis, bomkjøringer og spørsmål fra baksetet om når man er fremme, kan ferien begynne for alvor. Kanskje på et koselig hotell ved fjorden, eller kanskje et hotell midt i byen. Når man synker ned i myke, deilige senger etter en lang dag i bilen og tenker på den deilige frokosten som venter neste morgen, er livet rett og slett deilig.

Noe for enhver smak

Best Western har mange hoteller over hele landet, fra Lofoten i nord til Kristiansand i sør. Hvert hotell har sitt særpreg og karakter. Nå kan man fly direkte fra Oslo til Leknes i Lofoten, hvor man kan fylle dagene med alt fra fjellturer og fiske til golf og surfing, eller et besøk på Vikingmuseet på Borg. Reiser man til Vestlandet kan man bokstavelig talt få en bit av livet i havet hvis man har fiskelykke med den deilige sjømaten langs kysten. Mange av hotellene er blant de beste familiehotellene Norge kan by på, med vertskap som også har planlagt rom, aktiviteter og måltider for de minste.

 

Frokost – dagens viktigste måltid

En god frokost gir en god start på dagen, og deilige ferske råvarer, nykokt kaffe og god juice gjør frokost på hotell så utrolig mye bedre. Dette har Tina, som forbereder frokosten for alle hotellene, tenkt nøye gjennom når hun har planlagt hva som settes frem om morgenen. Som et resultat av hennes kunnskap og kreativitet kan hotellene nå by på både hjemmelaget bærkompott og müsli og surdeigsknekkebrød med kesam, avokado, karse og nykvernet pepper. For de som liker best å holde seg til det kjente finnes den tradisjonelle brødmaten, pålegget og frokostblandingene også på menyen.

 

Sol, sommer, ferie

En fordel med sommerferien i tillegg til sol, varme og sjø er at mange hoteller tilbyr flere spennende aktiviteter om sommeren. Noen hoteller leier ut sykler og har egne turforslag på sine sider, slik som Gyldenløve hotell, og mange hoteller har god beliggenhet ved golfbane eller lekeparker som Høyt & Lavt. Kort sagt, når du booker overnatting på sommerhotell kan du se frem til den perfekte kombinasjonen av artige sommeraktiviteter, avkobling og pause fra hverdagen.

Menu

 Bokmål
Menu