Sommerferie på familiehotell i Norge

Det beste med å ha nesten åtte måneder med vinter er at når sommeren endelig kommer, så er det helt fantastisk. Lyse sommerkvelder som aldri tar slutt, varme solvegger ved sjøen eller på fjellet. Det er deilig å begynne ferieplanleggingen, og mange nordmenn velger å feriere i eget hjemland. Ikke så rart når man tenker på hvor trygt og godt Norge er, kombinert med helt rå natur og generelt svært trivelige folk. Noe av det beste med ferie er å få en pause fra hverdagen og nyte at man har fri. Derfor gjelder det å finne et hotell som ikke bare har flott beliggenhet og personlig service, men også myke senger, deilig frokost og kanskje noen aktiviteter for store og små.

Familien + hunden

Det kan være utfordrende nok i seg selv å finne hoteller som passer hele familien, om ikke også et hotell som passer for hunden. Heldigvis har Best Western mange hundevennlige hoteller, fordi hotellvertene har skjønt at for mange er det ikke en like bra ferie hvis man har måttet sette hunden i kennel eller ha ukjente til å passe den. Ta en prat med det hotellet du er interessert i for å høre om de kan huse hunden også, da får du også vite om det er ekstra kostnad eller andre betingelser. Noen hoteller har et begrenset antall rom som tillater hunder, så det er lurt å være ute i god tid!

 

En sommerferie for hele familien

Mens de voksne kanskje vil flate ut når man endelig har kommet frem til hotellet, vil de yngste gjerne springe ut all energien de har samlet opp i bilen. Da er det perfekt med alle familiehotell i Norge, hvor det finnes egne aktiviteter og tilbud for barna. I Ålesund tilbyr de for eksempel barneinnsjekking, barnebuffet, hoppeslott og store familierom om sommeren. Hotellet tilbyr også en Atlanterhavs-/lekelandpakke for barna – det er kjekt når lokalkjente har satt sammen aktiviteter som er testet ut av mange fornøyde barn allerede.

 

Sol på horisonten

Om du gjør som så mange andre og velger å tilbringe din sommerferie i Norge, så har du mange gode muligheter foran deg. Enten du er typen som liker å sitte i ro og mak på terrassen og nyte endeløse sommerkvelder med noe deilig i glasset, du er ivrig fisker, turgåer, båtelsker eller syklist – det er nok av hoteller å velge blant som passer dine favorittsysler. Og best av alt – når du kommer hjem etter en lang dag ute, så finner du et ryddig og rent hotellrom, og når du synker ned i myke puter om kvelden vet du at det venter deg en deilig, hjemmelaget frokostbuffe dagen etter. God sommer!

Menu

 Bokmål
Menu