• Hjem
  • Bloggen
  • Reis til et spennende reisemål og bo på hoteller i Norge

Reis til et spennende reisemål og bo på hoteller i Norge

Når vi drømmer om ferie og fri er det mange som drømmer seg langt vekk til eksotiske destinasjoner. Men mange nordmenn har oppdaget at noe av det mest eksotiske vi kan oppleve, finnes i vår egen kultur og natur. Fra vill og dramatisk norsk natur langs kysten, med fjell som stuper ned i havet og fjorder som snirkler seg innover i landet, til lokalsamfunn som lever slik de har gjort i hundrevis av år i det ytterste havgapet eller langt inni fjellheimen. Norge har mye å by på både i naturen, men også gjennom menneskene, lokalmaten og de norske tradisjonene.

Sommer, sommer, sommer

Det er ganske spennende å lese om norske reisemål når man planlegger ferie i sommer. Reiser man til Vestlandet kan man få en bit av livet på havet, bokstavelig talt, hvis man får med seg noe av den deilige sjømaten langs kysten. For den aktive byr kysten på mange spennende aktiviteter, fra fjellklatring til laksefiske og turgåing. Eller hva med å prøve verdens fineste kjøretur langs Atlanterhavsveien, knyttet sammen av mange små broer som tilsammen har blitt kåret til århundrets byggverk 1905–2005? Drar du lenger nord kan du finne det som mange utenlandske turister drømmer om – midnattssolen sett fra det magiske Lofoten. Denne regionen har også et aktivt skreifiske og har gode klatre- og surfemuligheter.

 

Overnattingen – prikken over i-en

Det er mange flotte hoteller i Norge, og for å gjøre ferien så bra som mulig er det viktig å velge et hyggelig hotell hvor man føler seg som hjemme. Heldigvis er det mange av disse i Best Western-familien. Med personlig eierskap kan vertskapet fortelle deg det meste du skulle trenge å vite om området du bor i, og de aller beste tipsene får man lettere fra lokalkjente enn via Google. Mange hoteller tilbyr rimelige priser for små barn, og mange tillater at man tar med kjæledyr. Unn deg litt luksus ved å benytte tjenester som klesvask og stryking, bestilling av matpakke og gratis WiFi på de fleste hotellene.

 

Uten mat og deilig frokost duger helten ikke

Best Western har lagt mye planlegging i frokosten, fordi deilige friske råvarer, fersk kaffe og gode juicer gjør frokost på hotell så utrolig mye bedre. Hva med hjemmelaget bærkompott og müsli, eller surdeigsknekkebrød med kesam, avokado, karse og nykvernet pepper for å prøve noe nytt? For de som best liker å holde seg til det kjente, så finnes den tradisjonelle brødmaten, pålegget og frokostblandingene også på menyen. Bon Appétit!

Menu

 Bokmål
Menu