• Hjem
  • Bloggen
  • Velg mellom mange flotte barnevennlige hoteller Norge

Velg mellom mange flotte barnevennlige hoteller Norge

Å planlegge sommerferien er nesten like gøy som selve ferien, og når alt er booket og i boks er det deilig å telle ned dagene til man endelig kan dra avgårde. Det er noe med den følelsen av å låse døra, sette seg i bilen og føle at nesten hva som helst venter. Barna i baksetet drømmer kanskje om endeløse svømmebasseng, skoger fulle av klatretrær og blåbærlyng og kanskje muligheten for å få noen nye lekekamerater. De voksne i forsetet drømmer kanskje om god mat, lange solfylte dager og sene, blå sommerkvelder som gir tid til å puste og å bare eksistere.

God planlegging er halve jobben

Det kan være utfordrende å få til en sommerferie med barn som er akkurat passe avslappende og utfordrende på én og samme gang, særlig når barna vil springe rundt kontinuerlig mens de voksne kanskje lengter litt mer etter fred og ro hvis det har vært mye å gjøre hjemme eller på jobb. Derfor er det kjekt at det finnes hoteller som både tilrettelegger for ro, men også har aktiviteter og lek for barna gjennom sommeren. Hvis du booker på et av Best Westerns barnevennlige hoteller i Norge, har du gode muligheter til å tilfredsstille alle parter, med hyggelige priser og mange spennende aktiviteter for barna.

 

Hotell for hele familien

Hvert enkelt Best Western hotell i Norge har sitt unike særpreg, men felles for alle hotellene er vertskapets serviceinnstilling og personlige væremåte når de snakker med deg som gjest. Dette er spesielt verdifullt når man reiser med barn, hvor ymse situasjoner kan oppstå på kort varsel. Flere av hotellene har også aktiviteter for barn, alt fra barnebuffet, barneinnsjekk og ulike sommeraktiviteter, eller rett og slett tilgang til flott natur, vann og fiske som kan holde barna i gang i timevis. Muligheten for å bestille familierom med litt størrelse (hvor barn til og med 12 år bor gratis i familiens seng), er flott for de som vil holde klanen samlet.

 

Senk skuldrene – det er ferie!

Gjør sommerferien avslappende for hele familien ved å booke et familiehotell i Norge, enten du skal nordover eller sørover, enten du lengter mot sjø eller fjell. Senk skuldrene når bestillingen er i boks og du har funnet et hotell som tilbyr både aktiviteter og betjening som er vant til å ta vare på hele familien. Og drøm om hvor deilig det blir å glemme husarbeid, gulvvask, jobb og forpliktelser, og om følelsen av å våkne i myke, deilige senger hver morgen, hvor det eneste som haster er å komme seg ned til Tinas ferdiglagde frokostbuffet og ferske kaffe.

Menu

 Bokmål
Menu