• Hjem
  • Bloggen
  • Utforsk hoteller i Norge – verdens mest eksotiske reisemål

Utforsk hoteller i Norge – verdens mest eksotiske reisemål

Det er gøy å planlegge sommerferie. Klikke gjennom sider med norsk natur, fjellheim, sjø og latmannsliv på stranda. Sammenligne hotellrom og frokostbuffeer, hvor myk er sengen, hvor mange puter, kan man se havet om morgenen når man våkner. Det er noe med den følelsen av at alt det man lengter etter i hverdagen kan fylle opp feriedagene som jordbær på en snor. Best Western har mange flotte hoteller i Norge, det er bare å bestemme seg for hvor turen går og så klikke ’bestill’.

Med hunden på tur

Mange har en liten tass hjemme som kanskje tilbringer mye ti

d alene i en hektisk hverdag, og da er det klart at man gjerne vil ha med hunden på ferietur. Heldigvis er det mange hoteller som også har innsett at hunden er menneskets beste venn, og derfor tilbyr hundevennlige hoteller. Faktisk vil de fleste av Best Western hotellene ønske hunden velkommen, inkludert Kampen i Oslo, Horten, Kongsberg, Dal/Eidsvoll, Trondheim, Sæbø, Måløy, Årdalstangen, Steinkjer og flere.

 

Vertskapet hører gjerne fra deg

Fordi alle hotellene under Best Western-paraplyen er unike er det lurt å ta kontakt med det hotellet du vurderer å bestille på forhånd for å bekrefte at de er hundevennlige, og for å avklare hva som er betingelsene for å ta med hund. Noen hoteller har et begrenset antall rom hvor man kan ha hund og det kan derfor blir fullbooket på disse rommene, mens andre hoteller kan ta noe ekstra betalt for å ha hund på besøk. Gjester som har med seg ledsagerhund er alltid velkommen og betaler ikke noen ekstra avgift for ledsagerhunden.

 

Legg igjen bekymringene hjemme – endelig er det sommer!

Uansett hvor du tenker å bestille hotellrom eller hvem du tenker å ta med deg, har hotellene til felles at de har eiere og ansatte som setter pris på gjestene, og vil at du skal få med deg det mest unike de har å by på når du besøker dem. Planlegger du ferie i Norge i sommer er det mye spektakulær natur å oppleve, f.eks. om du bestiller hotellrom i Sogndal hvor du kan oppleve ekte isbreer, fantastiske vandreturer i fjellet, båtopplevelser og teste fiskelykken. Planlegger du å bli bedre kjent med nordlige deler av landet kan et opphold i Steinkjer by på en smak av norsk historie som inkluderer gravhauger og helleristninger, og tar tankene tilbake til et ganske annet Norge flere tusen år tilbake i tid. I tillegg kan Trøndelag by på fantastisk mat og mange lokale produkter fra gårdsbutikker i området som er vel verdt å teste ut.

Menu

 Bokmål
Menu