• Hjem
  • Bloggen
  • Fem måter å nyte Norge på: Fra å finne hotell i Oslo til å prøve ut vinteridrett

Fem måter å nyte Norge på: Fra å finne hotell i Oslo til å prøve ut vinteridrett

Hvis man vil oppleve urørt natur, spennende severdigheter og yrende byliv innenfor et lite geografisk område i Norge, er det få steder som er bedre å besøke enn hovedstaden Oslo. Når du skal finne et bra hotell i Oslo, er beliggenhet og komfort viktige parametere. Oslo har tradisjonelt vært regnet som vinteridrettshovedstaden i Skandinavia, og det er få byer som har så kort avstand fra sentrum til skiløypene ute i marka, og dette kan du selv få oppleve ved å finne beste hotell i Oslo.

 

Book et hotell i Oslo til budsjettpris

Det sies at de nordiske landene har et høyt kostnadsnivå, men det er fullt mulig å booke et bra hotell i Oslo til budsjettpris. Det kan lønne seg å sjekke ut tilbud og rabatter for å finne ut om spesielle tilbud eller kampanjepriser er tilgjengelig. Gardermoen Airport Hotel er et naturlig valg for konferanser og møter hvis du kommer med fly, men hotellet har også nærhet til langrenns- og alpinløyper for deg som liker vintersport. Hvis du velger å besøke selve byen, er det flere muligheter til å finne et bra hotell i Oslo til en god pris.

Oppdag parker, museer og Nobels Fredssenter

Et opphold på et hotell til god pris i Oslo er et godt utgangspunkt for shopping eller konferanser, men når du er lei av storbymasetkan du oppsøke en av de mange parkene i nærheten. Den mest kjente er kanskje Frognerparken, men det finnes også mange flere innenfor bygrensen. For den teknologi-interesserte kan Norsk Teknisk Museum anbefales, mens Norsk Folkemuseum og Vikingskipshuset på Bygdøy forteller om en lang og rik historie. Fra Oslo er det heller ikke lang vei til Munchmuseet eller Henie Onstad Kunstsenter for denkunstinteresserte. Nobels Fredssenter forteller historien om Nobels fredspris og fredsprisvinnerne, og har ofte aktuelle utstillinger om relaterte temaer.

Prøv eventyrlige vinteridretter

Det sies at alle nordmenn er født med ski på beina, men et besøk på et bra  hotell i Oslo vinterstid kan likevel være en god anledning til å friske opp skiferdighetene. Skianlegget Holmenkollen er landets best besøkte turistattraksjon og en av verdens mest kjente idrettsarenaer. Har du heller sans for alpint, er det mulighet til å finslipe teknikken i et av de mange anleggene som ligger i kort avstand fra sentrum. Hvis du vil ha en virkelig eksotisk opplevelse vinterstid, kan du prøve akebakken Korketrekkeren, som er hele 2,5 km lang og har en fallhøyde på 255 meter.

Sjekk ut kulinariske opplevelser i Oslo

Som de aller fleste storbyer har også Oslo mange flotte spisesteder, både for den som leter etter den genuint norske mattradisjonen og globetrotteren som setter pris på «world cuisine». Restaurantene Statholdergaarden og Maaemo bygger videre på norske og skandinaviske mattradisjoner, og sistnevnte har i tillegg tre stjerner i den kjente Michelin-guiden. Dersom dere ønsker en mer eksotisk opplevelse har byen flere spisesteder med indisk og asiatisk meny, og det franske kjøkken er godt representert med den populære Restaurant A l’aise. Alle disse ligger i rimelig nærhet når du bor på et bra hotell i Oslo til en god pris.

Besøk lokale butikker og klesforretninger

Mote og design er kanskje ikke det første man tenker på når turen går til Oslo, men byen holder på å reise seg fra motedvalen. Det dukker stadig opp nye butikker med designplagg til en fornuftig pris, og også mer fasjonable kles- og moteforretninger. Walk-in Closet Oslo har spesialisert seg på feminin mote, og her kan du finne redesignede perler til en fornuftig pris. For å finne det siste på designfronten er F5 Concept Store et must, og dersom du leter etter den absolutt høyeste kvaliteten kommer du ikke utenom Undorn på Frogner.

Finn beste hotell i Oslo

Stadig flere får øynene opp for alt Oslo kan tilby, og byen er full av uendelige muligheter. I tillegg er hovedstaden også et perfekt utgangspunkt for utforsking av andre spennende destinasjoner i Norge. Finn et hotell i Oslo, og nyt alle tilbudene som storbyen kan by på. Med et godt kollektivtilbud, kommer du deg enkelt fram og tilbake, samtidig som du hele tiden er nær naturen og den friske luften. Uansett om du er nybegynner eller ekspert i løypene, vil du på vinterhalvåret finne en snøbasert aktivitet som passer for deg. Et opphold i Oslo er en god start på et vellykket vintereventyr.

Menu

 Bokmål
Menu