• Hjem
  • Bloggen
  • Bo på hotell i Bergen og opplev «Vestlandets hovedstad

Bo på hotell i Bergen og opplev Vestlandets hovedstad

Bergen er en av Norges mest populære turistdestinasjoner. Den sjarmerende vestlandsbyen ligger idyllisk mellom hav og fjell, og har mye spennende å by på for familier, par, vennegrupper og forretningsreisende. Når du er på byferie er det både praktisk og komfortabelt å bo på et sentralt og godt hotell. Bergen har en rekke spennende attraksjoner, og flere ligger i nærheten av sentrum. Tilbring helgen på hotell i Bergen, og få med deg disse høydepunktene i «Vestlandets hovedstad!

Panoramautsikt fra Fløyen med hotell i Bergen sentrum

Fløyen, eller Fløyfjellet, er et av de syv fjellene som omkranser Bergen. Tar du Fløibanen til Fløien stasjon befinner du deg 320 meter over havet, og får fantastisk utsikt over byen, kysten og øyene rundt. På toppen kan du leie sykkel eller kano, utforske naturstiene eller prøve deg på zipline. I tillegg er det serveringssteder og en lekeplass for de minste. Fløibanen starter i nærheten av Fisketorget i Bergen sentrum, og bruker bare 6 minutter opp fjellsiden.

Med et hotell i Bergen kan du oppleve livet under overflaten i Akvariet

Har du med familien på hotell i Bergen, er det mange familievennlige attraksjoner å velge mellom. Akvariet i Bergen er Norges største akvarium, og en spennende utflukt for både store og små. Her kan man beundre fisk og sjødyr fra den lokale fjæra, samt fra tropiske og arktiske farvann. Akvariet har blant annet flere eksemplarer av de utrydningstruede Filippinske krokodillene, og morsomme sjøløver, pingviner, slanger og andre reptiler. Man kan også se på underholdende show, være med på fôring og besøke butikken og kaféen.

Besøk Edvard Griegs hjem, Troldhaugen med hotell i Norge, Bergen

Når du bor du på hotell i Bergen bør du få med deg et besøk på Troldhaugen, det tidligere hjemmet til Norges mest berømte komponist. Troldhaugen ble bygget i 1885, og Edvard Grieg bodde her til han døde i 1907. Både innredningen i stuene og komponisthytta ute i hagen er bevart slik det opprinnelig var, og nede ved Nordåsvannet ligger Edvard Grieg og hans kone Nina begravet. Troldhaugen inneholder også et museum med spennende utstillinger, kammermusikksalen Troldsalen og en kafé.

Dykk og lek i bassenget AdO Arena mens du bor på hotell i Bergen

AdO arena er oppkalt etter det norske svømmetalentet Alexander Dale Oen, og åpnet i 2014. Badeanlegget holder høy internasjonal standard, og har fasiliteter for både erfarne svømmere og nybegynnere. Er man ute etter en treningsøkt kan man svømme noen lengder i hovedbassenget, som er 50 meter langt og har startpaller med internasjonal standard. Anlegget har også et aktivitetsbasseng for barn, to vannsklier på 26 og 68 meter, og stupebrett på 10, 7,5, 3 og 1 meter.

Finn beste hotell i Bergen for oppholdet ditt

Bergen er en kompakt by, med kort avstand mellom attraksjonene. Velger du et hotell i Bergen sentrum har du gangavstand til flere severdigheter, som Akvariet og Fløibanen.

Fisketorget ligger midt i sentrum, sammen med Bryggen og en rekke historiske bygninger, restauranter og utesteder. Er du på forretningsreise lønner det seg også å bo på et sentralt hotell. Bergen er godt dekket av kollektivtransport, og bor du i sentrum har du kort vei til bybanen og busser. Herfra er det er gode forbindelser med buss til utvalgte destinasjoner, og enkelt å komme seg til og fra flyplassen.

Det finnes mange gode hotell i Norge, Bergen. Byen har et stort utvalg av hoteller i forskjellige prisklasser, med ulike funksjoner som gode konferansefasiliteter, treningsfasiliteter, restauranter og SPA-tilbud. Velg det som passer deg best, og bestill det beste hotellet i Bergen for deg og dine behov. Finn et hotell i Norge, Bergen – bestill reisen nå!

Menu

 Bokmål
Menu