• Hjem
  • Bloggen
  • Finn et flott hotell – Kristiansand er Sørlandets største by

Finn et flott hotell – Kristiansand er Sørlandets største by

Finn et flott hotell – Kristiansand er Sørlandets største by

Unn deg noen dager med familien, partneren eller vennegjengen på et komfortabelt hotell. Kristiansand har mange koselige opplevelser på lur, og enten du kommer hit om sommeren eller vinteren får du garantert et minnerikt opphold.

Utforsk øyene i den vakre skjærgården, eller sleng langs fiskebrygga hvor det alltid er mye liv og røre. Kjøp ferske reker på fiskemarkedet, eller sett deg på et av de trivelige spisestedene. Sett kursen mot bystranda når solen varmer, og når det regner ligger Aquarama Bad rett ved siden av med innendørs basseng, stupebrett og SPA-avdeling.

Mange gode grunner til å besøke Kristiansand

Kristiansand er «Barnas by», med noen av Norges mest populære familieattraksjoner. Kombinert med bademuligheter og en hyggelig atmosfære er det lett å forstå hvorfor byen er en av landets mest populære destinasjoner for barnefamilier.

Uansett hvor i landet du bor er det enkelt å reise til Kristiansand. Det går direktefly fra Oslo og flere andre byer, og det er gode forbindelser med tog og buss. Velg transportmiddel, finn et hotell i Kristiansand du liker, og du er klar for en innholdsrik ferie.

Har du med familien på hotell i Kristiansand er et besøk i Dyreparken et «must». Parken er hjem for over 100 forskjellige dyrearter, som løver, slanger, kattedyr og selvfølgelig den berømte sjimpansen Julius. I dyreparken ligger også Kardemomme by og Hakkebakkeskogen, og kanskje kommer selveste Kaptein Sabeltann seilende over Grashavet?

Rikelig med fasiliteter på hotell i Kristiansand

Kristiansand er et populært reisemål med mange gode hotell å velge mellom. Når det gjelder pris for hotell i Kristiansand vil det variere ut fra når du reiser, hotellets beliggenhet og hvilke fasiliteter som er inkludert. Vil du ha treningsrom, hotellbar eller bare en god frokost? Noen hotell tilbyr også tilbud og rabatter hos samarbeidspartnere som treningssentre, spisesteder og utvalgte attraksjoner.


Det finnes mange barnevennlige hotell i Kristiansand, og kommer du for å gjøre forretninger er det heller ikke vanskelig å finne et passende hotell. Kristiansand har mange gode forretningshotell med konferanserom for opptil til flere hundre deltakere.

Opplev mer på et hotell i Kristiansand sentrum

Velger du et hotell i Kristiansand sentrum har du nærhet til alt du trenger. Kvadraturen regnes som Kristiansand sentrum, og her finner du de populære handleområdene Skippergata, gågaten Markens gate og Torgkvartalet.


Samtidig har du kort vei til Sørlandets Kunstmuseum, Wergelandsparken, Domkirken, bystranda, Aquarama bad og Christianholm Festning. Bor du på et hotell i Kristiansand sentrum har du også tilgang til det beste byen har å by på av restauranter og underholdningstilbud.

Sikre deg det beste hotellet i Kristiansand i dag

Frister det med noen dager på hotell? Kristiansand er et populært reisemål, spesielt om sommeren. Det lønner seg å sikre seg det beste hotellet i Kristiansand raskt, og er du tidlig ute får du også tilgang til de beste prisene.


Ofte lønner det seg å bestille direkte på hotellets hjemmeside, i stedet for via en søkemotor. Mange hotell tilbyr nemlig lavprisgaranti hvis du bestiller direkte hos dem. Bestill det beste hotellet i Kristiansand i dag, og se frem til en opplevelsesrik ferie!

Menu

 Bokmål
Menu