• Hjem
  • Bloggen
  • Begivenhetsrik sommerferie på hotell i Bergen

Begivenhetsrik sommerferie på hotell i Bergen

Frister det med norgesferie i år? Reis til Bergen, med vakker natur og yrende folkeliv. Det er enkelt å reise hit fra de fleste deler av landet, enten du kommer med fly, tog, buss eller bil.

Aktiv sommer på hotell i Bergen

La deg trollbinde av naturen på en tur med Fløibanen, og på toppen er det både kanopadling og zipline-park. Om sommeren kan det være folksomt, så dra gjerne tidlig om morgenen. En annen populær tur er Stoltzekleiven, som innebærer at du må gå opp 900 trappetrinn. Utsikten er verdt det! Et oppfriskende bad får du på Nordnes sjøbad, som har oppvarmet saltvannsbasseng og eget barnebasseng. En annen morsom sommeraktivitet er Klatreparken Høyt og Lavt, med 9 forskjellige hinderløyper.

Hotell i Bergen sentrum, eller litt utenfor?

På et hotell i Bergen sentrum har du kort vei til mange attraksjoner. Bor du på hotell i sentrum av Bergen er det også enkelt å rusle tilbake til hotellet etter en fuktig tur på byen, i stedet for å lete etter taxi. Vil du unngå store folkemengder bør du derimot velge et hotell i Bergen litt utenfor sentrum.

Viktige attraksjoner å få med seg når man bor på hotell i Norge, Bergen

Du trenger ikke være redd for å bli sittende å kjede deg på et hotell. Bergen har nok av både innendørs og utendørs attraksjoner for enhver smak.

1. Edvard Grieg Museum Troldhaugen

Norges mest kjente komponist, Edvard Grieg, bodde på Troldhaugen de siste 22 årene av livet sitt. På Troldhaugen kan du besøke både villaen, komponisthytta, gravstedet, et museum og konserthallen Troldsalen.

2. Fjordsightseeing

Nyt de unike norske fjordene, med bratte fjellvegger og dramatiske fossefall. Flere cruiseselskaper arrangerer fjordcruise, og du ser kanskje også sel, ørn og annet dyreliv. Et cruise varer 2–3 timer, så du har god tid til å besøke flere attraksjoner eller slappe av på ditt hotell i Bergen etterpå.

3. Småpudden bro

Småpudden er en bro som går mellom bysiden og Løvstakksiden. Den ser ut som en Z, og tar seg godt ut på fotografier. Man kan gå eller sykle over broen, og passere med båt under.

4. Møt kunstnerne på Bryggen

I de gamle trehusene langs Bryggen ligger det en rekke nisjebutikker og kunstgallerier. Her holder mange kunstnere og håndverkere til, og du kan handle håndlagde antikviteter, smykker, klær, kunst og pyntegjenstander.

Finn beste hotell i Bergen for familier

Barn trenger ikke reise til eksotiske steder for å få en minneverdig ferie. Det er mye morsomt å finne på i Norge, og det er et godt utvalg av hotell i Bergen med familierom. Du finner raskt en oversikt på nettet over familievennlige hotell, slik at du kan finne beste hotell i Bergen for dere. Bestill din neste sommerferie på hotell i Norge, Bergen er en spennende by for familier!

Bestill hotell i Norge – Bergen venter på deg!

Bergen er en av landets mest populære sommerdestinasjoner, så det er lurt å bestille hotell i Bergen tidlig. Da sikrer du deg et hotell med en god beliggenhet, de rette fasilitetene og en god pris. Bestill hotell i Bergen i dag, og se frem til noen uforglemmelige sommerdager.

 

Menu

 Bokmål
Menu