giftIconSvg tableCellClass

Spesialtilbud - Medlemmer får de beste prisene! Book allerede i dag og få våre laveste priser.

flipPanelIconadd

Begynn å spare. Best Western Reward-priser vil nå vises.

flipPanelIconclose
giftIconSvg tableCellClass

Spesialtilbud - Medlemmer får de beste prisene! Book allerede i dag og få våre laveste priser.

flipPanelIconminus
2
Hotell
4
Betal
Minimere

Oppdater detaljer for ditt opphold, inkludert dato eller antall personer.

 • 1 Natt

Oppdater
Grand Hotel Terminus, BW Premier Collection

Hotel Details Grand Hotel Terminus Bergen, Norway

icon of map and pin for directions
Zander kaaes gate 6
Bergen, 5015
Norway

Innsjekk

3:00 P.M. CET

Utsjekk

12:00 P.M. CET

Lokal Valuta

NORWEGIAN KRONES (NOK)

Oversikt over hotellet

BERGENS ENESTÅENDE KLASSISKE HOTELL
Grand Hotel Terminus, BW Premier Collection er et og sentralt hotell i Bergen. Her bor du i et storslått miljø med nyrenoverte hotellrom og gode forbindelser. Med hotellet som base er det enkelt å oppdage alt som Bergen har å tilby!

Grand Hotel Terminus ble restaurert og renovert rom for rom, restaurant og resepsjon i 2020 og har nå fått sin opprinnelige prakt tilbake! Hotellet har en lang historie og har funnets siden 1928. Mange av de klassiske detaljene fra begynnelsen av 1900-tallet er blitt nøye bevart. Her får du det beste fra to verdener - Vakre historiske omgivelser og moderne fasiliteter i helt nyrenoverte hotellrom.

Hotellet befinner seg i Bergens midtpunkt og har gåavstand til restauranter, lokale severdigheter, kulturelle begivenheter og offentlig transport. 

Hotellets store private hage er en perfekt plass for å finne roen og fungerer like godt for festlige arrangement. Totalt har vi 15 fleksible møterom og konferanselokaler på Grand Hotel Terminus. Terminus Hall med store vinduer for godt dagslys er en favoritt for konferanser og større bedriftsarrangement opptil 370 deltakere. 

Grand Hotel Terminus tilhører De Bergenske, en familieeid hotellkjede med lang historie og lokale forbindelser til Bergen. Familien Smørås, eierne av De Bergenske, ser det som sin viktigste oppgave å legge til rette for gode opplevelser i hjembyen, både for tilreisende og fastboende. 

Sentralt hotell i Bergens midtpunkt
Grand Hotel Terminus er perfekt for deg som vil bo på i Bergens midtpunkt. Med beliggenhet rett ved jernbanen, er det kort vei til offentlig transport og opplevelser i Bergen. 

På grunn av sin sentrale beliggenhet er det enkelt og praktisk å utforske alt byen har å tilby!

Spektakulær whiskybar på hotellet
Seks meter takhøyde, flotte bjelker, mørke paneler og den store peisen skaper den spesielle atmosfæren som har gjort Bar Amundsen så populær. Vennlige og usnobbete bartendere møter deg i baren og de vet det meste som er verdt å vite om whisky. Rad på rad i barhyllene står det beste utvalget whisky du kan tenke deg. Her kan du nyte av en skikkelig whisky i gode lenestoler og sofaer.

Området rundt Grand Hotel Terminus
Med et så sentralt hotell i Bergen kan du finne det meste i nærområdet. Det ligger i nærheten av restauranter, butikker, kulturopplevelser og jernbanestasjonen. Hvis du er ute etter shopping er Bergen kjøpesenter kun få minutter unna!

Bryggen, en av Bergens (og Norges) beste severdigheter, ligger bare 15 minutters gangavstand fra Grand Hotel Terminus. Den gamle hanseatiske bryggen har vært et viktig handelssted i tusen år og er med på UNESCOs verdensarvliste. De smale trehusene er overfylt langs kaia, og her finner du et pulserende nabolag! I de trange smugene finner du alt fra koselige kafeer, restauranter og håndverksbutikker.


Hotellets retningslinjer

Retningslinjer for kjæledyr

Kjæledyr tillatt, 300 NOK


Kategorier

Beliggenhet
Søvnkvalitet
Rom
Service
Verdi
Renslighet
 • Vi bodde ikke på hotellet, men spiste julelunsj der. Det var buffet med gode og varierte retter, mettende og velsmakende. Et ekstra pluss for opplysninger om allergener, slik at jeg greit kunne velge...

  Av Lisbeth L
  Bergen, Norge På 2020-12-01
 • Mye å skrive om, men kort. Fikk rom 604. Gammalt, spesjelt lukt, dårlig renhold, liten badekar. For 1400kr per natt, forventer man litt mer. Frokost var verst, 1 type skinke, 1 type ost, 1 type brød...

  Av 800karolG
  På 2020-08-01
 • Dette er hotellet du må unngå hvis du ikke er av den typen som ønsker å ligge våken hele natta å høre hvert eneste ord som blir sagt i naborommet. Riktig ille er det med fest på naborommet. Klager...

  Av runeba
  Oslo, Norge På 2020-08-01
 • Bodde to voksne og tre barn på et rom og hadde massevis av plass! Badet er lite, men rent og pent-pluss for badekar og eksklusive såper etc. Flott, ærverdig stemning på dette hotellet. Hyggelig...

  Av Annepaa
  Kristiansand, Norge På 2020-08-01
 • Vi var 2 voksne og 2 tenåringer som delte en juniorsuite. Rommet hadde god plass, var rent og pent. Sprekt baderom godt utstyrt med såpe, sjampo og balsam fra anerkjent leverandør. Jeg forstår ikke...

  Av Marianno71
  Oslo, Norge På 2020-07-01

Beliggenhet

Servicetilbud

Hotell

 • 100% røgfrit hotel
 • Frokostbuffet inkludert
 • Cocktail lounge
 • Heis
 • Døgnåpen resepsjon
 • Flerspråklig personal (norsk, svensk, engelsk)
 • Gratis Wi-Fi
 • Dataporter
 • Is / salgsautomater
 • Høyere priser kan gjelde for helligdager / spesielle arrangementer

Rom

 • Ekstraseng tilgjengelig
 • Telefonvekking
 • Barneseng tilgjengelig
 • Wi-Fi
 • TV

Kan ikke bestille rom

Du har ikke nok poeng på kontoen til å bestille dette rommet.

Menu

 Bokmål
Menu