giftIconSvg tableCellClass

Spesialtilbud - Spar 10% eller mer når du bestiller i dag! Klikk her for å lese mer og se lavere priser.

flipPanelIconadd

Begynn å spare. Best Western Reward-priser vil nå vises.

flipPanelIconclose
giftIconSvg tableCellClass

Spesialtilbud - Spar 10% eller mer når du bestiller i dag! Klikk her for å lese mer og se lavere priser.

flipPanelIconminus
2
Hotell
4
Betal
Minimere

Oppdater detaljer for ditt opphold, inkludert dato eller antall personer.

 • 1 Natt

Oppdater
Hotel Marina, Sure Hotel Collection by Best Western

Hotel Details Hotel Marina, Sure Hotel Collection by Best Western Vedbaek, Denmark

icon of map and pin for directions
Vedbaek Strandvej 391
Vedbaek, 2950
Denmark

0.0mi/0.0km

Innsjekk

2:00 P.M. CEST

Utsjekk

11:00 A.M. CEST

Lokal Valuta

DANISH KRONES (DKK)

Oversikt over hotellet

Hotel Marina, Sure Hotel Collection by Best Western


Hvis du er ute etter et avslappende og behagelig hotellopphold med vannet som nærmeste nabo, skal du umiddelbart reise til Hotel Marina, Sure Hotel Collection by Best Western. Her møtes du av en varm og innbydende atmosfære, og uansett om du reiser som privatperson eller i jobbsammenheng, kommer du til å ha alt du trenger like i nærheten.

Hotel Marina, Sure Hotel Collection by Best Western ligger rett ved Vedbæk havn med vakker utsikt over sundet mellom Danmark og Sverige. Et perfekt utgangspunkt for den som vil slå seg ned og se på båtene en herlig sommerdag, eller nyte en matbit og noe godt å drikke på en av de mange restaurantene og kafeene langs Vedbæks Strandvej. Dessuten ligger togstasjonen for kystbanen bare noen hundre meter unna hotellet, noe som gjør at du raskt og enkelt kan dra inn til København sentrum og alle byens severdigheter.


Våre rom og fasiliteter


Hotel Marina, Sure Hotel Collection by Best Western tilbyr 126 lyse rom over fire etasjer, og det er enkelt for alle reisende å finne en passende romtype. For forretningsreisende kommer våre hjemmekoselige standardrom til å føles som et andre hjem, mens de litt større rommene med ekstrasenger passer for deg som reiser med barn. Vårt hotell er også en utmerket destinasjon for en romantisk weekend, takket være de koselige naturomgivelsene og nærheten, men samtidig avstanden fra det myldrende bylivet i København. Da kan et dobbeltrom med utsikt mot Öresund være det perfekte alternativet for å gjøre oppholdet litt ekstra luksuriøst!

Uansett hvilket rom du velger, og uansett hvem du reiser sammen med, er én ting sikkert: Frokosten vår kommer ikke til å skuffe deg. Etter en god natts søvn er det en nytelse å kunne gå ned til oppdekket buffet og forsyne deg med favorittene dine før du fortsetter dagen i valgfritt tempo. Hvorfor ikke besøke treningsrommet vårt eller utfordre hverandre i biljard eller bordfotball i spillrommet vårt? Eller pakk strandbagen og ta den korte gåturen bort til Vedbæk strand for en dag med sol og bad? Du bestemmer!


Severdigheter og reisemål rett i nærheten


Hotel Marina, Sure Hotel Collection by Best Western ligger bare 35 km fra København lufthavn, og på bare noen minutter tar du toget til København sentrum via kystbanen. Det gjør at du kan nyte livlig citypuls og et avkoblende opphold i ett. Rett utenfor hotellentreen møter du fantastiske omgivelser med vakker natur og de koselige marinaen, samtidig som Bakken og UNESCO-oppførte Jægersborg Dyrehave og Hegn ligger bare 15 km unna. Velkommen!


Hotellets retningslinjer

Retningslinjer for kjæledyr

Kjæledyr er tillatt. Tilleggsavgift på 250DKK

Servicetilbud

Hotell

 • 100% røykfritt hotell
 • Vinbar
 • Heis
 • Døgnåpen resepsjon
 • Flerspråklig personal (dansk, engelsk)
 • Tidlig innsjekk kan avtales på forhånd mot et tillegg på 100 DKK, avhengig av tilgjengelighet
 • Sen utsjekk kan avtales på forhånd mot et tillegg på 100 DKK, avhengig av tilgjengelighet
 • Utendørs parkering
 • Frokost, 130 DKK per person

Rom

 • TV

Non-smoking Rooms: 126

 • Access ramps

Kan ikke bestille rom

Du har ikke nok poeng på kontoen til å bestille dette rommet.

Menu

 Bokmål
Menu