giftIconSvg tableCellClass

Spesialtilbud - Medlemmer får de beste prisene! Book allerede i dag og få våre laveste priser.

flipPanelIconadd

Begynn å spare. Best Western Reward-priser vil nå vises.

flipPanelIconclose
giftIconSvg tableCellClass

Spesialtilbud - Medlemmer får de beste prisene! Book allerede i dag og få våre laveste priser.

flipPanelIconminus
2
Hotell
4
Betal
Minimere

Oppdater detaljer for ditt opphold, inkludert dato eller antall personer.

 • 1 Natt

Oppdater
Yess! Hotel Kristiansand, Sure Hotel Collection by Best Western

Hotel Details Yess! Hotel Kristiansand Kristiansand, Norway

icon of map and pin for directions
Tordenskjolds gate 12
Kristiansand, 4612
Norway

Innsjekk

3:00 P.M. CEST

Utsjekk

11:00 A.M. CEST

Lokal Valuta

NORWEGIAN KRONES (NOK)

Oversikt over hotellet

Yess! Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western
Velkommen til Yess! Hotel, et rimelig hotell med sentral beliggenhet. Du finner oss i kort gangavstand fra jernbanestasjonen i Kristiansand, på den vestre siden av bydelen Kvadraturen.

Her finner du flere forskjellige romtyper. Vi har enkeltrom, dobbeltrom og familierom for opptil seks personer. Alle rom har dobbeltseng på 140 cm, et skrivebord med stol, smart-TV, bad med dusj og rask Wi-Fi.

Hver morgen serveres en god frokost i matsalen, hvor du kan forsyne deg med frokostblanding og ferskt brød med flere ulike pålegg. Frokosten er alltid inkludert i prisen.

Hotellfasiliteter
Du finner ingen spesielle hotellfasiliteter hos oss. Vi har hverken treningsrom, badstue eller SPA-avdeling. I stedet har vi valgt å fokusere på rimelige rom og en komplett frokost. Yess! Hotel er et utmerket overnattingssted for barnefamilier som er på besøk, gjestearbeidere som trenger et sentralt overnattingssted eller et sportslag som trenger rom til mange personer.

Felles for disse gruppene er at de vil tilbringe tiden sin utenfor hotellet, og kun har behov for et fint og komfortabelt rom for å sove, lade opp og starte dagen på best mulig måte. Vil du ha et fint rom til en lav pris som dessuten er et perfekt utgangspunkt for ulike aktiviteter har vi alt du trenger.

Konferansemuligheter
Bedrifter som er på besøk har også muligheten til å bruke det moderne konferanserommet for å holde møter eller seminar. Konferanserommet har kapasitet på inntil 20 personer og inneholder både whiteboard og prosjektor med høyttalere. Det er mulig å booke konferanserommet via nettsiden.

Ting å gjøre i Kristiansand
Selvfølgelig er også turister velkomne, Kristiansand er tross alt en kystby med mye å tilby. Bydelen hvor hotellet ligger er formet som et rutenett, som gjør det lett å navigere til de forskjellige severdighetene. Har du lyst til å shoppe kan du rusle ned Markens gate, et velkjent shoppingstrøk med hyggelige butikker, store kjøpesentre og flere restauranter og kaféer. Sørlandssenteret, et av Europas største kjøpesentre, ligger en kort biltur øst for byen.

Barnas by
Om du er her med barna kan dere se frem til å besøke flere spennende steder. Først og fremst har du Kristiansand Dyrepark, landets største dyrehage og en av de mest besøkte turistdestinasjonene i hele Norge. Kristiansand Dyrepark ligger i prinsippet foran Sørlandssenteret. Inni dyreparken finner du eksotiske dyr fra alle verdens hjørner. Den består av flere mindre parker, og inkluderer også en badepark og en piratpark. Her er det noe å gjøre for alle barn, både små og store. Badeparken krever egen inngangsbillett.

Det finnes også et badeanlegg i Kristiansand sentrum, Aquarama Bad, på den østre delen av Kvadraturen. Man kan spasere langs strandpromenaden fra hotellet vårt til badeanlegget. Er det fint og varmt vær kan du ta turen til byens populære lille strand, Bystranda, rett foran badeanlegget.

I tillegg til byens fantastiske bademuligheter finnes det også kulturelle og naturlige severdigheter å besøke. Ravnedalen ligger i nord, og er en fredelig, litt mystisk og veldig vakker park. Her arrangeres mange av byens arrangementer, blant annet den store musikkfestivalen Ravnedalen Live.

Uansett hvordan du velger å tilbringe tiden din i Kristiansand kan du regne med å få sove godt hos oss. Vi på Yess! Hotel ser frem til å gi deg en plass å hvile og hente deg inn igjen. Bestill et rom hos oss allerede i dag.


Hotellets retningslinjer

Retningslinjer for kjæledyr
Pets accepted. Yes with an extra charge of 200 NOK per night

Kategorier

Beliggenhet
Søvnkvalitet
Rom
Service
Verdi
Renslighet
 • Familie på 4. Altfor trangt! Kun to pinnestoler til å sitte på, ellers måtte man sitte i sengene. En køyseng med dobbelseng under og utrekksuff til person nr. 4! Veldig trangt og ukonfortabelt for...

  Av Norwegian12345
  Tau, Norge På 2020-07-01
 • Sentralt hotell som koster omtrent det samme som andre. Var 100 kr billigere derfor valgte vi dette. Gjør ikke det igjen. Ble låst ute på natten pga nøkkelkortene ikke fungerte, rommet ble ikke...

  Av theresew909
  Weehawken, New Jersey På 2020-05-01
 • Rimelig hotell sim står til forventningene i forhold til pris. Sentral beliggenhet, hyggelig betjening, grei frokost, greie rom med bad, TV og helt Ok seng. Veldig serviceminded. Anbefales. Er mye i...

  Av steenersen
  Kviteseid, Norge På 2020-03-01
 • Mitt i blinken, kort avstand til det meste. Enkelt, rent, koselig og greit. God frokost, hyggelig betjening og hyggelig pris😊 Min fjerde overnatting på dette hotellet og jeg kommer garantert igjen...

  Av rogern612
  Sarpsborg, Norge På 2020-02-01
 • Valgte ett rimelig hotell for to netter. Resepsjon åpen fra kl 15-21. Kontakt pr SMS for tilgang til nøkkelkort og rommet. Dobbelseng og bad. Passe til 2 personer. Midt i sentrum og god frokost...

  Av Hans-Johnny
  Moss, Norge På 2019-11-01

Servicetilbud

Hotell

 • 100% smoke-free hotel
 • Complimentary breakfast
 • Elevator
 • Conference services
 • Coffee shop
 • Outdoor parking
 • Higher rates may apply for holidays/special events

Rom

 • Cable or satellite television, color television with remote

Kan ikke bestille rom

Du har ikke nok poeng på kontoen til å bestille dette rommet.

Menu

 Bokmål
Menu