giftIconSvg tableCellClass

Spesialtilbud - Spar 10% eller mer når du bestiller i dag! Klikk her for å lese mer og se lavere priser.

flipPanelIconadd

Begynn å spare. Best Western Reward-priser vil nå vises.

flipPanelIconclose
giftIconSvg tableCellClass

Spesialtilbud - Spar 10% eller mer når du bestiller i dag! Klikk her for å lese mer og se lavere priser.

flipPanelIconminus
2
Hotell
4
Betal
Minimere

Oppdater detaljer for ditt opphold, inkludert dato eller antall personer.

 • 1 Natt

Oppdater
Yess! Hotel Kristiansand, Sure Hotel Collection by Best Western

Hotel Details Yess! Hotel Kristiansand, Sure Hotel Collection by Best Western Kristiansand, Norway

 • 16077365.jpg
 • 16077367.jpg
 • 16077369.jpg
 • 16077371.jpg
 • 16077373.jpg
 • 16077375.jpg
 • 16077377.jpg
icon of map and pin for directions
Tordenskjolds gate 12
Kristiansand, 4612
Norway

0.0mi/0.0km

Innsjekk

3:00 P.M. CEST

Utsjekk

11:00 A.M. CEST

Lokal Valuta

NORWEGIAN KRONES (NOK)

Oversikt over hotellet

Yess! Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western
Velkommen til Yess! Hotel, et rimelig hotell med sentral beliggenhet. Du finner oss i kort gangavstand fra jernbanestasjonen i Kristiansand, på den vestre siden av bydelen Kvadraturen.

Her finner du flere forskjellige romtyper. Vi har enkeltrom, dobbeltrom og familierom for opptil seks personer. Alle rom har dobbeltseng på 140 cm, et skrivebord med stol, smart-TV, bad med dusj og rask Wi-Fi.

Hver morgen serveres en god frokost i matsalen, hvor du kan forsyne deg med frokostblanding og ferskt brød med flere ulike pålegg. Frokosten er alltid inkludert i prisen.

Hotellfasiliteter
Du finner ingen spesielle hotellfasiliteter hos oss. Vi har hverken treningsrom, badstue eller SPA-avdeling. I stedet har vi valgt å fokusere på rimelige rom og en komplett frokost. Yess! Hotel er et utmerket overnattingssted for barnefamilier som er på besøk, gjestearbeidere som trenger et sentralt overnattingssted eller et sportslag som trenger rom til mange personer.

Felles for disse gruppene er at de vil tilbringe tiden sin utenfor hotellet, og kun har behov for et fint og komfortabelt rom for å sove, lade opp og starte dagen på best mulig måte. Vil du ha et fint rom til en lav pris som dessuten er et perfekt utgangspunkt for ulike aktiviteter har vi alt du trenger.

Konferansemuligheter
Bedrifter som er på besøk har også muligheten til å bruke det moderne konferanserommet for å holde møter eller seminar. Konferanserommet har kapasitet på inntil 20 personer og inneholder både whiteboard og prosjektor med høyttalere. Det er mulig å booke konferanserommet via nettsiden.

Ting å gjøre i Kristiansand
Selvfølgelig er også turister velkomne, Kristiansand er tross alt en kystby med mye å tilby. Bydelen hvor hotellet ligger er formet som et rutenett, som gjør det lett å navigere til de forskjellige severdighetene. Har du lyst til å shoppe kan du rusle ned Markens gate, et velkjent shoppingstrøk med hyggelige butikker, store kjøpesentre og flere restauranter og kaféer. Sørlandssenteret, et av Europas største kjøpesentre, ligger en kort biltur øst for byen.

Barnas by
Om du er her med barna kan dere se frem til å besøke flere spennende steder. Først og fremst har du Kristiansand Dyrepark, landets største dyrehage og en av de mest besøkte turistdestinasjonene i hele Norge. Kristiansand Dyrepark ligger i prinsippet foran Sørlandssenteret. Inni dyreparken finner du eksotiske dyr fra alle verdens hjørner. Den består av flere mindre parker, og inkluderer også en badepark og en piratpark. Her er det noe å gjøre for alle barn, både små og store. Badeparken krever egen inngangsbillett.

Det finnes også et badeanlegg i Kristiansand sentrum, Aquarama Bad, på den østre delen av Kvadraturen. Man kan spasere langs strandpromenaden fra hotellet vårt til badeanlegget. Er det fint og varmt vær kan du ta turen til byens populære lille strand, Bystranda, rett foran badeanlegget.

I tillegg til byens fantastiske bademuligheter finnes det også kulturelle og naturlige severdigheter å besøke. Ravnedalen ligger i nord, og er en fredelig, litt mystisk og veldig vakker park. Her arrangeres mange av byens arrangementer, blant annet den store musikkfestivalen Ravnedalen Live.

Uansett hvordan du velger å tilbringe tiden din i Kristiansand kan du regne med å få sove godt hos oss. Vi på Yess! Hotel ser frem til å gi deg en plass å hvile og hente deg inn igjen. Bestill et rom hos oss allerede i dag.


Hotellets retningslinjer

Retningslinjer for kjæledyr
Pets accepted. Yes with an extra charge of 200 NOK per night

Kategorier

Beliggenhet
Søvnkvalitet
Rom
Service
Verdi
Renslighet
 • Fint og enkelt hotell! Rene og pene rom, veldig standard. Value for money. God og enkel frokost. Stor parkering i nærheten mot betaling. Butikker og annet lignende rett utenfor døra. Egner seg for...

  Av Juliekittelsen
  Tønsberg, Norge På 2019-06-01
 • Fin plass og dra med familien. Trivelig og serviceinnstillt betjening. god service og fine rom. god frokost. Minste gutten vår glemte kosebamsen sin. Etter 1 uke kom den i posten. hotellet betalte...

  Av hansp872
  Stjørdal, Norge På 2018-09-01
 • Hyggelig personal og god service. For deg som vil ha "bed and breakfast". Passet bra for oss da vi skulle besøke dyreparken og trengte et sted å bo. Rommet var stort, men jeg savnet et speil i rommet.

  Av zubiullah
  Oslo, Norge På 2019-08-01
 • Vi valgte dette hotellet da det er rett ved fergeterminalen siden vi skulle ta ferga til Danmark neste morgen. Hotellet har alt du trenger for en god natt søvn. Raskt internett stor tv med et rikelig...

  Av softisen
  Stavanger, Norge På 2019-07-01
 • Lite, effektivt og ok hotell bare for en overnatting. Frokost får du kokt egg, litt pålegg og juice/melk - det man trenger. Rommene er små, badet likeså - men sengen er bra. Parkering (med elbil...

  Av eirikn0rway
  Oslo, Norge På 2019-08-01

Servicetilbud

Hotell

 • 100% smoke-free hotel
 • Complimentary breakfast
 • Elevator
 • Conference services
 • Coffee shop
 • Outdoor parking
 • Higher rates may apply for holidays/special events

Rom

 • Cable or satellite television, color television with remote

Kan ikke bestille rom

Du har ikke nok poeng på kontoen til å bestille dette rommet.

Menu

 Bokmål
Menu