Forretning

Minimere
  • 0 Netter

Oppdater

Firmaavtale / hotellavtale

Vi er verdens største hotellfamilie med over 4 100 hoteller i hele verden. Bak hvert hotell står private eiere som drives av at du som gjest trives og kommer tilbake. Vi har 130 hoteller i Skandinavia, er en fleksibel hotellkjede og tilbyr både nasjonale, nordiske og globale hotellavtaler.

Vi skreddersyr avtaler for både store og små bedrifter. Spør oss også om rammeavtaler for organisasjoner og dine medlemmer. Jo flere netter du bor på Best Western Hotels & Resorts hoteller, jo flere fordeler får dere.


Spar penger på tjeneste- og forretningsreiser – få en bedriftsavtale på hotell for deg og dine ansatte

 

 

Firmaavtale

Firmaavtale


 

Er du interessert i eller har spørsmål om en firmaavtale? Send oss gjerne en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller fyll inn skjemaet i linken nedenfor. 

 

Meld deg inn her

Fordelsprogram

Fordelsprogram


 

Våre avtalepriser gir deg også bonuspoeng i vårt fordelsprogram Best Western Rewards. Poengene kan brukes til frinetter i hele verden eller f.eks gavekort fra Elkjøp.

Meld deg inn her

Best Business Advantage

Best Business Advantage


Er et program laget for små til mellomstore bedrifter. Programmet tilbyr rabatterte priser og bedriften får selv en belønning for hver overnatting.

 

Til Best Business Advantage

Reisebyrå

Reisebyrå


For deg som selger våre hoteller.

Her finner du informasjon for reisebyråer

 

res bwr customer service center

Kontaktinformasjon til våre hotell

 

Menu

 Bokmål
Menu