Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Sure Hotel by Best Western Stångå

Familiedrevet hotell sentralt i Linköping

Rett ved Tullbron sentralt i Linköping ønskes du velkommen til Sure Hotel by Best Western Stångå – et personlig og hyggelig hotell som drives av familien Barpaulus. Her kan du forvente et komfortabelt hotellopphold i nærheten av det meste Linköping har å by på, uansett om du reiser med jobben eller er på ferie sammen med familien.

Rimelige rom
Sure Hotel by Best Western Stångå kan by på 41 hyggelige rom med en blanding av enkeltrom, dobbeltrom og familierom. Rommene er utstyrt med eget bad, herlige senger, te og kaffe, minibar, hårføner og TV. Alle rommene har parkettgulv og takvifte.


Frokostbuffet hver morgen

Som gjest på dette hotellet kan du velge og vrake i en herlig frokostbuffet som serveres i hotellets spisesal hver morgen. Frokosten består blant annet av flere typer yoghurt, frokostblandinger, brød og pålegg. Det saftige brødet leveres fra Gyllenbageriet i Linköping. I tillegg serveres det pannekaker, bacon, eggerøre, kaffe og mye mer.


Oppdag Linköping

I Linköping er det masse man kan se og gjøre. For eksempel kan du besøke Flygvapenmuseum, der du kan oppleve flymaskiner fra begynnelsen av 1900-tallet frem til dagens jagerfly på nært hold. Du kan også besøke Kinda Kanal, som er et kulturhistorisk minnesmerke der du kan reise på båttur gjennom vakre landskaper og besøke de hånddrevne slusene langs kanalen. For barna finnes også lekelandet Busfabriken og badelandet Medley.

Kundevurderinger: 3,6/5 (175 anmeldelser)
Sure Hotel by Best Western Stångå

Tullgränd 4, 582 22 Linköping

Telefon: +46 13 31 12 75

E-post: reception@stanga.se

Stångån, Linköping

Med inspirasjon fra byens elv

Hotellets navn «Sure Hotel by Best Western Stångå» er knyttet til elven Stångån, som renner gjennom Linköping sentrum, bare et steinkast fra hotellet. Stångån er drøyt 200 km lang og strekker seg fra sjøen Bringen til sjøen Roxen.

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast Area Sure Hotel BW St ng

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt mot en avgift på 75 SEK per natt og hund. Ta direkte kontakt med hotellet for informasjon om tilgjengelighet.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

I tilknytning til hotellet ligger det to offentlige parkeringsplasser med avgiftsbelagt parkering. Det er mulig å betale med kort, SMS eller Easy Park-appen.


Øvrige tjenester

  • Frokostbuffet inkludert
  • Sen utsjekk
  • Utendørs parkering

Hvorfor Sure Hotel by Best Western?

Personlige og rimelige hoteller hvor du får en hyggelig og komfortabel overnatting.