icon

Hotell Linnéa, Sure Hotel Collection by Best Western

Backyard Hotel Linnea BW

Sjarmerende boutiquehotell i Helsingborg

I en vakker bygning fra 1884 ønskes du velkommen til Hotel Linnéa, Sure Hotel Collection by Best Western. Her bor du i moderne rom i et miljø som er preget av historiske innslag og personlig sjarm. Hotellet har sentral beliggenhet i Helsingborg med kort avstand til både sentralstasjonen og byens forlystelser.

Hvert rom er en unik opplevelse  

Hotellet har 38 rom, som alle har unik design. Noen av rommene har vakre kakkelovner, og andre har balkong. I tillegg er korridorene som tar deg til rommene, utsmykket med praktfulle krystallysekroner og vakker stukkatur samt gulldetaljer.  


Frokostbuffé og konferanserom  

Når du bor på Hotel Linnéa, Sure Hotel Collection by Best Western, er det inkludert en deilig frokostbuffé i hotellets koselige frokostsal. Hvis du trenger et separat rom for et forretningsmøte eller et mindre møte, kan du bestille hotellets møterom, som har plass til opptil ti personer.  


Severdigheter og aktiviteter i Helsingborg  

Når du besøker Helsingborg som turist, er det mye å se og gjøre. Byen byr på historiske monumenter, vakre slott og flotte naturopplevelser. For eksempel kan du besøke Kärnan, som er et 700 år gammelt vakttårn og et velkjent symbol for Helsingborg. Andre steder å besøke inkluderer Dunkers Kulturhus, hagen Sofiero, friluftsmuseet Fredriksdal og Mariakyrkan. I tillegg ligger Helsingborg bare 20 minutter med ferge fra den danske byen Helsingør, hvis du har lyst på et besøk på den andre siden av sundet.

Kundevurderinger: 4,1/5 (600 anmeldelser)
Hotell Linnéa, Sure Hotel Collection by Best Western

Prästgatan 4, 252 24 Helsingborg

Telefon: +46 42372400

E-post: info@hotell-linnea.se

icon

Fra boliger til hotell – og alt i mellom

I dagens hotellbygning har det gjennom årene vært flere forskjellige virksomheter, for eksempel frisørsalong, restaurant, blomsterbutikk – og hotell. Fra starten var det 13 hotellrom i den rosa delen av huset, og resten var boliger for skuespillere som jobbet på det gamle teateret på den andre siden av gaten. Den brokete skaren av tidligere virksomheter i bygningen er en stor grunn til at dagens hotellrom er så unike.

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast Area Hotel Linnea BW

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Greit å vite

icon
Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


icon
Barn

To barn på opptil syv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger. Barn må registreres ved bestilling, og barneseng kan forhåndsbestilles mot en tilleggsavgift.


icon
Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt i enkelte rom mot en avgift på 150 SEK per kjæledyr og per natt. Må bestilles hos hotellet.


icon
Parkering

Hotellet tilbyr et begrenset antall parkeringsplasser i en låst garasje på den andre siden av gaten, mot en avgift på 250/SEK per bil per natt.


Øvrige tjenester

 • Frokost inkludert
 • Frokostbuffet inkludert
 • Renseri
 • Ekspress utsjekking
 • Sen utsjekk
 • WiFi
 • Printer-tjenester tilgjengelig
 • Konferansefasiliteter
 • Parkering ved hotellet

Møte & konferanse

Hotel Linnéa, Sure Hotel Collection by Best Western tilbyr et mindre møterom for små konferanser. Lokalet ligger en halv trapp opp ved siden av hotellets frokostsal, slik at det blir ekstra enkelt å arrangere et frokostmøte.

Konferansebooking

E-post: info@hotell-linnea.se

Telefon: +46 42 37 24 00

 • Conference Hotel Linnea BW

  Konferanserom

  iconMaks 10 gjester
  icon10 m2

  Et mindre møterom med jordnære farger og naturlig lys. Rommet har også en vakker krystallkrone og et robust bord med komfortable stoler.

icon

Hvorfor Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hotellopplevelse, stilig og komfortabel innkvartering med sjarm. Rimelige hoteller med sans for design.