Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Nora Stadshotell, Sure Hotel Collection by Best Western

Byhotell i Nora i Bergslagen

Ved det vakre brosteinsbelagte torget i den pittoreske og trivelige byen Nora i Bergslagen finner du Nora Stadshotell, Sure Hotel Collection by Best Western. Hotellet er et klassisk vakkert byhotell med en lang og rik historie, som startet helt tilbake i 1878. Her kan du oppleve komfortabel innkvartering, god mat fra hotellets restaurant samt lokaler for fest og konferanser med opptil 170 gjester.

Klassiske rom

Hotellet har 38 rom i forskjellige kategorier. Du kan velge mellom to typer enkeltrom, dobbeltrom i forskjellige størrelser eller romslige familierom. I tillegg finnes det et ekstra spesielt rom for deg som besøker Nora i Maria Langs fotspor. Hvis du ønsker et ekstra luksuriøst opphold, kan du booke et rom i deluxe-kategorien, som inkluderer egen badstue på rommet.  


Restaurant, pub og konferanse

På Nora Stadshotell, Sure Hotel Collection by Best Western kan du nyte både dagens lunsj og middag à la carte. Hotellet har også fire fleksible fasiliteter for konferanser og andre arrangementer, som fest, bryllup og jubileer.  


Trehusbyen Nora i Bergslagen

Nora er en av Sveriges best bevarte trehusbyer, med hus fra særlig 1700- og 1800-tallet, som gjør byen i seg selv til en unik severdighet. Her kan du gå på byvandring både på egen hånd og med guide for å lære mer om byens spennende historie. I Nora og Bergslagen finnes det mange historiske steder, blant annet Sveriges eldste jernbanestasjon fra 1854. I tillegg vil lesere av Maria Langs krimbøker raskt oppdage at Nora er den fiktive modellen for byen Skoga, der bøkene hennes utspiller seg.

Kundevurderinger: 4,1/5 (566 anmeldelser)
Nora Stadshotell, Sure Hotel Collection by Best Western

Rådstugugatan 21, 731 31 Nora

Telefon: +46 587311435

E-post: info@norastadshotell.se

Et litterært mord på Skoga Stadshotell

Nora Stadshotell, Sure Hotel Collection by Best Western er kanskje mest kjent for besøkende som «Skoga Stadshotell» fra Maria Langs krimserie. Dagmar Lange, som var forfatterens egentlige navn, besøkte ofte hotellet for å få inspirasjon – og i rom 111 begås et av mordene i hennes populære bøker. I dag er rommet innredet i Maria Lang-stil med møbler fra 1950-tallet, og bookes hyppig av nysgjerrige fans.

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast area Nora Stadshotell BW

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant bar Nora Stadshotell BW

Restaurant og pub

I hotellets restaurant kan du spise dagens lunsj fem dager i uken, med fire ulike alternativer å velge mellom. Til middag serveres det klassiske retter à la carte. Puben serverer et stort utvalg av øl, whisky og drikke, samt en barmeny med enklere retter.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

Ett barn opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt mot en avgift på 100 SEK/natt. Gi beskjed om at kjæledyr medbringes når du bestiller.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

På torget tvers overfor hotellet finnes det parkeringsplasser, med forbehold om ledig plass. Ladestasjoner for elbil er tilgjengelig.


Øvrige tjenester

 • Frokostbuffet inkludert
 • Ekspress utsjekking
 • WiFi
 • Gratis parkering
 • Sen utsjekk
 • Salong/bar
 • Utendørs parkering
 • Restaurant
 • Skopussemaskin

Møte & konferanse

37

Hotellrom

4

Møterom

170

Teater

Hotellet kan by på fire vakre lokaler som passer til både store arrangementer og små møter. Her samles dere i et historisk miljø med fine detaljer fra 1800-tallet som skaper en høytidelig og særegen atmosfære.

Konferansebooking

E-post: info@norastadshotell.se

Telefon: +46 587 311 435

 • Bergmansalen

  Number of personsMaks 170 gjester
  Area135 m2

  Et romslig og svært vakkert lokale med mange fine detaljer. Rommet har et imponerende tak, fiskebensparkett, kakkelovn og krystalllysekrone. Passer til store konferanser og høytidelige feiringer.

 • Damsalongen

  Number of personsMaks 70 gjester
  Area45 m2

  Damsalongen er et lyst, mellomstort lokale med stripete tapet og en vakker krystalllysekrone, som passer til mellomstore møter og konferanser.

 • Herrsalongen

  Number of personsMaks 70 gjester
  Area45 m2

  Herrsalongen har samme kapasitet som Damsalongen – et mellomstort lokale med stripete tapet for mellomstort møter og konferanser.

Hvorfor Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hotellopplevelse, stilig og komfortabel innkvartering med sjarm. Rimelige hoteller med sans for design.