icon

Donners Hotell, Sure Hotel Collection by Best Western

Exterior Donners Hotell BW

Trivelig hotell i hjertet av Visby

Velkommen til den gotlandske perlen Visby og dette veldig hyggelige og elegante hotellet! Hotellet tilbyr et komfortabelt opphold i fine hotellrom eller romslige leiligheter, med kort avstand til alt du vil se og oppleve når du besøker denne fantastiske verdensarvbyen.

Bo i rom eller leilighet

På Donners Hotell, Sure Hotel Collection by Best Western kan du enten bo på et komfortabelt hotellrom eller samle hele familien eller vennegjengen i en stor leilighet. Hotellrommene består av vakkert innredede enkelt- og dobbeltrom. Leilighetene har plass til opptil seks personer, og de er utstyrt med fasiliteter som kjøkken og vaskemaskin.


Restaurant, uteservering og oransjeri

I ekte middelhavsånd tilbyr hotellet en restaurant med smaker fra både Sverige og land i Sør-Europa. Om sommeren kan du nyte maten på restaurantens uteservering, som ligger i en av Visbys vakre brosteinsgater. I tillegg har hotellet et veldig koselig oransjeri som er velegnet for både morgenkaffen og kveldsdrinken.


Konferanser

Hvis du skal ta med deg hele organisasjonen på konferanse i Visby, er Donners Hotell, Sure Hotel Collection by Best Western et svært godt valg. Hotellet samarbeider med Donners Event, som tilbyr møtelokaler for opptil 300 sittende gjester og hele 650 stående.


Sommerbyen Visby

Gotland er et fantastisk sted hele året, men det er kanskje mest liv og røre her om sommeren. Da fylles Visby og resten av øyen med forventningsfulle turister som soler seg, bader, utforsker naturen og nyter byens store utvalg av mat og drikke. Gå heller ikke glipp av muligheten til å besøke noen av øyas historiske raukområder!

Kundevurderinger: 4,1/5 (494 anmeldelser)
Donners Hotell, Sure Hotel Collection by Best Western

Donners plats 6, 621 59 Visby

Telefon: +46 498259890

E-post: info@donnershotell.se

icon

En middelaldersk brønn

Når du bor på Donners Hotell, Sure Hotel Collection by Best Western, bor du faktisk på et av Visbys første hoteller. Huset er fra 1880-tallet, og utvendig er alt intakt. Innvendig finner du også flere detaljer som har blitt bevart, for eksempel et gammelt bankhvelv som i dag brukes som garderobe, og denne middelalderbrønnen som går ned til grunnvannet.

Velg rom

Mat og drikke

Restaurant and Breakfast Area Donners Hotell BW

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Orangeriet Restaurant Donners Hotell BW

Donners restaurant og bar

Hotellets restaurant serverer retter med smaker fra både Sverige og Middelhavsregionen. Her finner du snacks, forretter, hovedretter og søte desserter som passer perfekt sammen med øl, vin, brus, cocktailer eller mocktailer. Både frokosten og andre måltider serveres i hotellets oransjeri.

Drink Bar Donners Hotell BW

Uteservering

Når temperaturen stiger og vindene blir varme om sommeren, er du hjertelig velkommen til hotellets koselige uteservering. Her kan du både spise og nyte en avkjølende drink i gode venners lag.


Greit å vite

icon
Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


icon
Barn

Ett barn opptil tolv år bor gratis sammen med to betalende voksne i eksisterende senger.


icon
Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.


icon
Parkering

Hotellet tilbyr ikke parkering, men det er offentlige parkeringsplasser langs gatene rundt hotellet. Prisen avhenger av dag, klokkeslett og sesong.


Øvrige tjenester

 • Frokost inkludert
 • Frokostbuffet inkludert
 • Salong/bar
 • Safe

Møte & konferanse

icon

52

Hotellrom

icon

4

Møterom

icon

650

Teater

Donners Hotell, Sure Hotel Collection by Best Western tilbyr fire hyggelige og fleksible møterom i et historisk miljø. I samarbeid med Donners event kan vi også gjennomføre arrangementer med opptil 300 sittende gjester og hele 650 stående.

Konferansebooking

E-post: info@donnershotell.se

Telefon: +46 498 25 98 90

 • Eventhall Donners Hotell

  Donners event

  iconMaks 650 gjester
  icon293 + 60 m2

  Romslig festlokale for selskaper, bryllup, konserter, forelesninger og andre arrangementer. Lokalet har en scene, lydanlegg, en fast og flere mobile barer, garderobe og syv toaletter, hvorav ett handikaptoalett.

 • Meeting Room Rosa Huset Donners Hotell BW

  Konferenssalen

  iconMaks 70 gjester
  icon60 m2

  Konferenssalen er et romslig og lyst lokale som passer til større møter og konferanser. Rommet ligger i andre etasje i Rosa huset og har fantastisk utsikt over Donners plats og Almedalen. Lokalet er bare tilgjengelig via trapp. Toalett og entré i samme hus.

 • Conference Grupprum Rosa Huset Donners Hotell BW

  Grupperom 1

  iconMaks 15 gjester
  icon20 m2

  Et lyst og koselig grupperom som ligger i tilknytning til konferansesalen. Rommet er egnet for møter og arbeidsgrupper med opptil 15 personer. Toalett og entré i samme hus.

icon

Hvorfor Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hotellopplevelse, stilig og komfortabel innkvartering med sjarm. Rimelige hoteller med sans for design.