icon

Hotel Sønderborg Strand, Sure Hotel Collection by Best Western

BW Sonderborg Strand King Seeview

Fantastisk fjordutsikt på et vakkert hotell

Et nydelig hotell rett ved stranden i vakre og historiske omgivelser. Her kan det arrangeres både konferanser og fest – eller den perfekte helgeturen. Ta en spasertur langs strandpromenaden, hopp i vannet fra badebryggen eller spis frokost med utsikt over Flensburgfjorden.

På Hotel Sønderborg Strand kan gjestene nyte det beste fra by og land. Hotellet ligger rett ved stranden i naturskjønne omgivelser, som de fleste rommene har utsikt til – og samtidig er det bare noen hundre meter til Sønderborg sentrum.


Rom med utsikt

Hotellet har 95 velutstyrte rom i flere ulike kategorier.  Stilen er moderne og skandinavisk, og flere av rommene har en praktfull utsikt over fjorden.


Ta en dukkert 

Mange av gjestene benytter seg av anledningen til å spasere langs strandpromenaden på Sønderborg Strand, og det er også populært å ta seg en dukkert og hoppe i vannet fra badebryggen utenfor hotellet.


Sesongens delikatesser

Hotellets restaurant har en fantastisk utsikt over Flensburgfjorden og Alssund. Når været tillater det, kan maten inntas på uteserveringen på den store og parklignende terrassen. Kjøkkenet har fokus på å bare bruke de aller beste råvarene i sesongens delikatesser.


Diskret bar

Hvis det skulle friste med en drink, har hotellet en sjarmerende bar som ligger litt avskjermet til og innbyr til hyggelige stunder. Her er det bare å velge og vrake i den fristende menyen!


Ferie, fest og konferanser

Den unike beliggenheten og hotellets størrelse gjør det til en attraktiv destinasjon for både feriereisende, konferanser, større fester og møtevirksomhet. Lokalene er fleksible og har kapasitet på opptil 498 personer til fest, samtidig som hotellet har plass til 230 overnattingsgjester. Sønderborg sentrum ligger bare 250 meter fra hotellet, med en hyggelig gågate med en rekke spesialforretninger og et kjøpesenter med 50 butikker.

Kundevurderinger: 4,2/5 (126 anmeldelser)
Hotel Sønderborg Strand, Sure Hotel Collection by Best Western

Strandvej 1, 6400 Sønderborg

Telefon: +45 74421900

E-post: hotel@sonderborgstrand.dk

icon
View over Alssund

Nyt den vakre utsikten

Hotel Sønderborg Strand ligger rett ved stranden i naturskjønne og historiske omgivelser bare 250 meter fra Sønderborg sentrum. Fra hotellet er det fantastisk utsikt over Flensburgfjorden og Alssund. Vis-à-vis hotellet ligger vakre Sønderborg slott, og ikke langt unna kan man utforske småbåthavnen, skogen og den vakre naturen på Als.

Velg rom

Mat og drikke

Restaurant Bellevue

Restaurant Bellevue

Hotellets restaurant byr på velsmakende retter laget med sesongens nøye utvalgte ingredienser – og i samarbeid med vingrossisten, slik at vinkartet alltid matcher menyen. Fra restauranten er det flott utsikt over fjorden, og når været tillater det, kan maten nytes på uteserveringen.

Bar

Nyt en avslappet stund

Hotellet har en lekker bar som ligger litt privat til i et eget lokale. Her kan gjestene nyte en drink eller to i ro og fred.

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Greit å vite

icon
Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


icon
Barn

Ett barn opp til 12 år er gratis sammen med to betalende voksne.


icon
Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.


icon
Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


icon
Parkering

Hotellet har gratis parkering for gjester, med plass til ca. 200 biler.


Øvrige tjenester

 • Frokostbuffet inkludert
 • Salong/bar
 • Gratis parkering

Møte & konferanse

icon

95

Hotellrom

icon

12

Møterom

icon

498

Teater

Hotel Sønderborg Strand har alt fra mindre møterom til konferanselokaler for opptil 498 deltakere. Hotellet har super beliggenhet, bare 250 meter fra sentrum. Det går også direktefly til København for de som trenger å reise langt for møter.

Klikk her for å se en oversikt over lokalene.

 • BW Sonderborg Strand Meeting room Sonderborg A

  Møterom 1 - Sønderborg A+B, Sønderborg A, Sønderborg B

  iconMaks 375 gjester
  icon150 - 360 m2

  Fra 150 til 360 kvadratmeter. I det minste av disse lokalene er det plass til 36 personer i hesteskooppsett, og i det største er det plass til 375 personer i kinooppsett.

 • BW Sonderborg Strand Meeting amenities

  Møterom 2 - Dybbølstuen

  iconMaks 80 gjester
  icon96 m2

  Stort lokale på 96 kvadratmeter.

 • BW Sonderborg Strand Meeting room Skandinavien

  Møterom 3 - Skandinavien

  iconMaks 40 gjester
  icon92 m2

  Med hele 92 kvadratmeter er dette også et stort og ettertraktet lokale.

icon

Hvorfor Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hotellopplevelse, stilig og komfortabel innkvartering med sjarm. Rimelige hoteller med sans for design.