icon

Upper House, WorldHotels Luxury

Upper House exterior pool summer

Eksklusivt spahotell i Göteborg

Halvveis opp til himmelen, i toppen av Gothia Towers sentrale tårn, ønskes du velkommen til Upper House, WorldHotels Luxury. Her får du en eksklusiv, femstjerners kombinasjon av hotell og spa. Boltre deg i rom med utsøkt design, ta en dukkert i utendørsbassenget av glass, skjem deg selv bort med en spabehandling og opplev den storslåtte utsikten over byen fra terrassen tjuefem etasjer opp.

Romslige rom med magisk utsikt

Upper House, WorldHotels Luxury tilbyr fire ulike romkategorier med ulik størrelse, palett og utsikt. De minste rommene er 31 kvadratmeter store, mens den aller mest luksuriøse suiten har et samlet areal på 158 kvadratmeter fordelt på to etasjer. Utsikten varierer fra utsikt over Göteborg fra én himmelretning til gigantisk panoramautsikt over byen. Samtlige rom er elegant innredet og har alle tenkelige bekvemmeligheter.


Spa, yoga og treningsstudio

Når du bor på Upper House, WorldHotels Luxury er gratis inngang til hotellets luksuriøse spa inkludert. Koble av i Göteborgs høyest beliggende hamam, len deg tilbake i badstuen og sug inn utsikten, la deg synke ned i et avslappende boblebad eller stig ned i det fritthengende utendørsbassenget med glassgulv. Du kan selvsagt også booke en herlig behandling for ansikt og kropp. I nittende etasje finner du et fullt utrustet treningsstudio der du kan trene på egen hånd eller booke en time med en av hotellets personlige trenere. I tillegg finnes det flere ulike typer yogatimer og andre gruppetimer for både styrke og kondisjon.


Bar-, frokost- og restaurantalternativer

I tjuefemte etasje ønskes du velkommen til hotellets bar, som har en herlig og avslappet atmosfære. Her kan du velge og vrake i et gedigent drikkekart samt charcuterie og andre småretter. Også når det kommer til frokosten har hotellet løftet konseptet til neste nivå, og tilbyr derfor både en mindre buffet og frokost à la carte med sesongbaserte retter. Hvis du heller foretrekker en tradisjonell frokostbuffet, er det mulighet for dette i søsterhotellet Gothia Towers, WorldHotels Elite. Her finner du også flere restauranter og barer. Høsten 2023 åpner Upper House, WorldHotels Luxury også en ny restaurant. Følg med!


Aktiviteter og opplevelser i Göteborg

Når du bor på Upper House, WorldHotels Luxury har du både fornøyelsesparken Liseberg, vitensenteret Universeum og Världskulturmuseet tvers over gaten. Arenaene Ullevi og Scandinavium ligger bare en kort spasertur unna. I tillegg er det kort vei til både Göteborgs berømte paradegate Avenyn og stasjoner for reise med bane, tog og fly. Her har du med andre ord det meste Göteborg har å tilby rett utenfor døren!

Upper House, WorldHotels Luxury

Mässans gata 24, Korsvägen, 402 26 Göteborg

Telefon: +46 31 7088332

E-post: room@upperhouse.se

icon
Upper House exterior pool winter

Glassbasseng 50 meter over bakken

Upper House, WorldHotels Luxury tilbyr ikke bare et spa i verdensklasse, men også et unikt basseng som kan gi hvem som helst hakeslipp. 50 meter over bakken henger det nemlig et champagnebasseng i glass, der det i prinsippet ser ut som om du går i luften hvis du ser ned på føttene dine. Ikke fortvil hvis du blir litt skjelven av høyder – du kan alltids sitte på benken i vannet og feste blikket fremover på Lisebergs vakre pariserhjul i stedet.

Velg rom

Mat og drikke

Buffet and la carte breakfast

Frokost er inkludert

Frokosten er et av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du bor på Upper House, WorldHotels Luxury. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Hos Upper House, WorldHotels Luxury kan du velge mellom en luksuriøs à la carte-frokost eller en tradisjonell frokostbuffet på restaurant Imagine hos Gothia Towers, WorldHotels Elite.

Upper House Bar and Lounge

Skybar

Oppe i tjuefemte etasje ønskes du velkommen til hotellets vakkert innredete bar. Her kan du velge og vrake blant velkomponerte cocktails, fine viner, bobler og lokalprodusert øl, og ta inn den storslåtte utsikten over et glitrende Göteborg. Her finnes det også charcuterie og andre småretter å bite i. Når solen titter frem, kan du ta med drinken ut på den herlige utendørsterrassen.

Corner

Corner er restauranten for deg som vil kombinere mat og drikke med shuffleboard, dart eller årets viktigste kamp på tv. Her blandes New Yorks herlige og livlige atmosfære med søreuropeiske smaker og lokalprodusert øl. Når solen titter frem, kan du slå deg ned på uteserveringen og skue ut over folkemengdene.

West Coast

I lobbyen på Gothia Towers, WorldHotels Elite finner du bistroen West Coast, som serverer retter fra hav og land med utgangspunkt i det nordiske kjøkkenet. Bistromenyen er tilgjengelig fra lunsj til sent på kvelden, unntatt på lørdager, da bistroen åpner litt senere på ettermiddagen.

Heaven 23

Du som foretrekker milevis utsikt fremfor folkeliv, er hjertelig velkommen til å innta både lunsj og middag i Heaven 23. Her kan du velge og vrake i snacks, cocktails, forretter, hovedretter og desserter – eller la kokkene overraske deg med en fast smaksmeny.

Twentyfourseven

I lobbyen i Tower 3 ligger cafébaren Twentyfourseven – det perfekte stedet å få unnagjort litt arbeid på sammen med Göteborgs beste rekesmørbrød og en kopp kaffe. Her kan du oppholde deg så lenge du vil, eller bestille og ta med deg det du måtte ønske. Du kan velge blant salater, ferskpressede juicer, smoothier og mye mer.


Greit å vite

icon
Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


icon
Barn

Ett barn på opptil seks år bor gratis sammen med to betalende voksne i eksisterende senger.


icon
Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.


icon
BREEAM

Hotellet er miljømerket med BREEAM, det mest utbredte systemet for miljøsertifisering i Europa.


icon
Parkering

Hotellet tilbyr parkering i Focus parkeringshus for 225 SEK per natt. Ladeplass for elbil koster 445 SEK per natt. Forhåndsbestill plass når du booker hotellrommet.


Øvrige tjenester

 • Restaurant
 • Frokostbuffet inkludert
 • Salong/bar
 • Innendørs basseng
 • Utendørs svømmebasseng
 • Badstue
 • Spa
 • Renseri
 • Ekspress innsjekking
 • Ekspress utsjekking
 • Sen utsjekk
 • Safe
 • WiFi
 • Forretningssenter
 • Konferansefasiliteter
 • Executive floor
 • AC/klimaanlegg
Outdoor Champagne Pool

Bassenger og opplevelsesdusj

Hotellets spa har flere ulike bassenger du kan stige ned i for en avslappende stund. Synk ned i en sjø av bobler i jetstreambassenget, len deg tilbake i det herlige innendørsbassenget eller still deg i en av opplevelsesdusjene. Og du må ikke gå glipp av sjansen til å ta en dukkert i det fritthengende utendørsbassenget av glass!

Sauna

Badstuer og hamam

Hvis du trenger å få varmen skikkelig i kroppen, kan du velge mellom både tørrbadstue og dampbadstue. Her kan du la blikket vandre langt bort i horisonten og virkelig slappe av. Etter badstubadet kan du med fordel også nyte et herlig hamambad!

Spa and Relax

Relaxområder og spabehandlinger

I spaet finnes det en rekke områder der du kan slå deg ned og bare nyte utsikten – kanskje med litt frukt eller noe som slukker tørsten. Du kan også booke en spabehandling for ansiktet eller kroppen med både massasje, kroppsinnpakkinger og mye mer.

Gym

Treningsstudio

I nittende etasje ønskes du velkommen til hotellets fullt utstyrte treningsstudio med manualer, benker, stenger, vekter, kettlebells, TRX og maskiner for både styrke- og kondisjonstrening fra Life Fitness. Her kan du enten trene på egen hånd, booke plass på en gruppetime eller bestille en økt med en personlig trener.

Upper House Spa Yoga

Yogastudio

I hotellets yogastudio kan du delta på yogatimer i et stille miljø som gir balanse i kropp, sjel og sinn. I yoga jobber man med både bevegelighet, pust, styrke og avspenning. Velg mellom ulike typer klasser ut fra erfaringsnivå og ønsker.

Møte & konferanse

For møter, konferanser, utstillinger, banketter, foredrag og andre typer arrangementer og tilstelninger kan du se nettsidene til søsterhotellet Gothia Towers, WorldHotels Elite.

Konferansebooking

E-post: conference_groups@gothiatowers.com

Telefon: +46 31 708 83 90

  icon

  Hvorfor World Hotels Luxury?

  Kjente luksushoteller, legendariske av natur. Kjente landemerker på ettertraktede steder.