icon

Best Western Hotel Royal

Exterior BW Hotel Royal

Lite, men personlig hotell i Malmö

Hjertelig velkommen til Best Western Hotel Royal – et mindre hotell med dobbelt så mye hjemmekoselig atmosfære. Her bor du komfortabelt og godt i sjarmerende og personlig innredede rom. Hotellet har perfekt beliggenhet ved Malmös kanal, bare et steinkast fra alle restaurantene og barene på velkjente Lilla Torg, og i gangavstand fra Malmö sentralstasjon.

Rom og suiter

Hotellet tilbyr 50 sjarmerende rom som passer både for deg som reiser på egen hånd, sammen med partneren din eller med familien.  I tillegg til standard- og superiorrom har hotellet en unik suite der du bor i et mildt sagt historisk miljø. Suiten ligger nemlig i et av de to små husene som er bevart fra tidlig 1500-tall, hvorav det ene er et av Malmös eldste bindingsverkshus.


Frokost på gårdsplassen

Når du bor på Best Western Hotel Royal, kan du hver morgen nyte en deilig frokostbuffé i hotellets spisesal. Om sommeren kan du også ta med deg frokosten til hotellets gårdsplass og nyte morgenkaffen i den lune sommerluften. På gårdsplassen serveres det også øl og annen drikke.


Malmö – Sveriges tredje største by
I Malmö kan du oppleve alt fra kasinospill og nattklubber til standstrender, interessante severdigheter, golf og mye mer. I nærheten av hotellet ligger for eksempel Malmöhus slott, som er et av Nordens eldste bevarte renessanseslott. Hvis du fortsetter et stykke ut mot Västra hamnen, kan du også besøke Turning Torso, som er Malmös høyeste bygning. Du må heller ikke gå glipp av en tur i Pildammsparken, som med sine 450 mål er Malmös største park.

Kundevurderinger: 4,1/5 (466 anmeldelser)
Best Western Hotel Royal

Norra Vallgatan 94, 211 22 Malmö

Telefon: +46 40 6642500

E-post: info@bwhotelroyal.se

icon

En samling av svensk kunstglass

Når du kommer inn i hotellets lobby, møtes du av en samling svenskdesignet kunstglass fra noen av landets fremste designere. Disse vakre kunstverkene stammer fra 1920-tallet og fremover, og de er designet av blant annet Edward Hald, Ingeborg Lundin, Simon Gate, Eva Englund, Edvin Öhrström, Sven Palmqvist og mange flere.

Velg rom

Mat og drikke

Buffe

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant BW Hotel Royal

Gårdsplass

Når været tillater det, er du velkommen til hotellets koselige gårdsplass. Her kan du nyte både frokost og kald drikke i sommervarmen.


Greit å vite

icon
Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


icon
Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.


icon
Parkering

Hotellet har ikke egen parkering. Det er gateparkering utenfor hotellet, mot avgift hele døgnet. På den andre siden av gaten, cirka 150 meter fra hotellet, er det et kameraovervåket parkeringshus der det koster 250 SEK/døgn å parkere. Det kan ikke reserveres parkeringsplass på forhånd.


Øvrige tjenester

 • Restaurant
 • Frokostbuffet inkludert
 • Salong/bar
 • Ekspress utsjekking
 • Safe
 • Konferansefasiliteter
Sauna BW Hotel Royal

Badstueavdeling

Hvis du vil slappe av litt, er du hjertelig velkommen til hotellets badstueavdeling.  Avgift tilkommer.

Møte & konferanse

Hotellet tilbyr ikke konferanserom som kan bestilles, men du kan fint arrangere et møte eller jobbe litt i lobbyen eller i gårdsplassen.

  icon

  Hvorfor Best Western?

  Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.