Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Stöten Ski Hotel

Skihotell i bakken i Sälen

Like utenfor Sälen i Dalarna ønskes du velkommen til skianlegget Stöten og Best Western Stöten Ski Hotel. Her får du garantert en minneverdig fjellopplevelse med gnistrende hvite skibakker i vintersesongen og det flotte konseptet «ski in – ski out». Etter en lang dag i bakken kan du senke skuldrene og varme deg i badstuen, spise et velsmakende måltid på restaurant Brasseriet og oppleve en stemningsfull afterski.

Rom for avkobling 

Rommene på Best Western Stöten Ski Hotel er inspirert av fjellmiljøet og tilbyr både avkobling for slitne bein og en god natts søvn. Her kan du booke et komfortabelt dobbeltrom, en minisuite eller en ekstra romslig suite. Alle rommene har skioppbevaring – perfekt for deg som har med eget utstyr og trenger et sted å ha det.


Restauranter, matbutikk, lekerom og møterom

Både i hotellbygningen og i de andre bygningene på området finner du flere restauranter, kafeer og barer der du kan få påfyll av energi før, mellom og etter turene. Ved hotellet ligger Brasseriet, Stötens mest populære restaurant, som serverer både frokost, lunsj og middag. Her tilbys også afterski i et klassisk pubmiljø med livemusikk og quizkvelder. I tillegg rommer bygningen matbutikken Tempo, et lekerom for barna og fire lokaler for møter og konferanser, og i de andre bygningene på området finnes det også spa, bowling, skiutleiebod og enda flere konferanselokaler.


Vinterparadiset Sälen

De fleste forbinder Sälen med hvite fjelltopper, minusgrader og flotte skiopplevelser – både langrenn og alpint. Sälenfjällen er Sveriges sydligste fjellområde, med 50 skibakker med varierende vanskelighetsgrad. I tillegg finnes det 45 kilometer med langrennsløyper og tre kilometer med lysløyper. Rett sør for Sälen ligger startpunktet for det berømte Vasaloppet, som hvert år samler deltakere fra hele verden. I tillegg til ski kan du reise på snøscootersafari, kjøre gokart på isbane, reise med hundespann eller oppleve fjellheimen til fots på truger.

Kundevurderinger: 4,1/5 (29 anmeldelser)
Best Western Stöten Ski Hotel

Granfjällsstöten, 780 67 Sälen

Telefon: +46 28075000

E-post: info@stoten.se

Et hotell midt i skibakken

Best Western Stöten Ski Hotel ligger i hjertet av Sälens nordligste skianlegg, med bakken rett utenfor døren – et drømmested for alle som elsker å stå på ski. Som gjest på dette hotellet trenger du ikke kaste bort et eneste minutt av skituren på å drasse utstyr til heisen og rigge deg til. Her er det bare å hoppe i støvlene, klikke på deg skiene utenfor døren og suse av gårde!

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast Brasseriet BW Stoten Ski Hotel

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Brasseriet BW Stoten Ski Hotel

Brasseriet

I restauranten Brasseriet serveres det både frokost, lunsj og middag. Menyen har noe for både feinschmeckeren og den som ønsker et enklere måltid. I tillegg arrangerer restauranten jevnlig temakvelder som for eksempel tacobuffet og steakhouse-buffet.

Brasseriet er også stedet for deg som er ute etter Sälens beste afterski.

Bistron BW Stoten Ski Hotel

Bistron

I den koselige kafeen Bistron kan du få påfyll av energi og varme deg opp mellom turene. Her fines det både komfortable sofaer og lenestoler der du kan slå deg ned med en kaffe eller en kopp varm sjokolade foran peisen, i tillegg til enklere mat og bakverk.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 16:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

To barn på opptil 3 år bor gratis sammen med to betalende voksne i eksisterende senger.


Kjæledyr

Husdyr er tillatt på enkelte av rommene uten ekstra kostnad.


Parkering

Hotellet tilbyr gratis parkering og mulighet for lading av elbil.


Øvrige tjenester

 • Accessible parking
 • Bankettfaciliteter
 • Forretningssenter
 • Barnas aktiviteter
 • Frokostbuffet inkludert
 • Konferansefasiliteter
 • WiFi
 • Gratis parkering
 • Salong/bar
 • Utendørs parkering
 • Restaurant
 • Transport til lokale attraksjoner
 • Badstue
 • Shop
Sauna BW Stoten Ski Hotel

Badstue

Etter en lang dag i bakken kan det være herlig å senke skuldrene i en varmende badstue – gratis for deg som hotellgjest.

Gym BW Stoten Ski Hotel

Treningsstudio

Hvis du ønsker å trene styrke under oppholdet, er du hjertelig velkommen til treningsstudioet på Vattufjäll. Her finner du både manualer, vektstenger og maskiner. Adgang til treningsstudioet koster 115 SEK.

Møte & konferanse

43

Hotellrom

7

Møterom

300

Teater

Hotellet har to mindre konferanselokaler i samme bygning, samt ytterligere fem lokaler på Vattufjäll med plass til opptil 300 deltakere. Her kan konferansen avholdes i et fjell- og naturnært miljø med et rikholdig utvalg av aktiviteter å velge blant mellom slagene.

Konferansebooking

E-post: info@stoten.se

Telefon: +46 280 75 000

 • Roten

  Number of personsMaks 16 gjester
  Area23 m2

  Roten er et romslig møterom med plass til 16 personer i styreoppsett. med fast møblering i styreoppsett.

 • Stubben

  Number of personsMaks 16 gjester
  Area23 m2

  Stubben er også et romslig møterom med plass til 16 personer i styreoppsett.

Hvorfor Best Western?

Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.