icon

Best Western Hotel Fridhemsplan

Best Western Fridhemsplan Suite view Balcony

Moderne hotell på Kungsholmen

Best Western Hotel Fridhemsplan Ligger på sjarmerende Kungsholmen midt i Stockholm, med gode shoppingmuligheter og vakre Norr Mälarstrand rett rundt hjørnet.

Bredt utvalg av rom med moderne design

Rommene på hotellet har marmorkledde bad, Jensen-senger, TV og LED-lamper. Frokost og wifi er alltid inkludert i prisen. Du kan velge mellom alt fra enkeltrom uten vindu og familierom til elegante Dag Hammarsköljds suite med boblebad og badstue.


Føl deg som hjemme i et av hotellets 220 rom og våkne uthvilt til en herlig frokost før du går på en sightseeingtur eller deltar på forretningsmøtet. Hvis du blir fysen under oppholdet, kan du kjøpe enkle småretter, snacks og alkohol i resepsjonen.


Nær sentrum av byen

Hotellet er et supert utgangspunkt for deg som vil oppleve Stockholm. Hva med en spasertur langs Norr Mälarstrand inn til byen eller Gamla Stan? Sentralbanestasjonen ligger cirka 2 km fra hotellet, og du kan enkelt komme deg til og fra hotellet til fots, med buss eller med T-banen. Besøk severdigheter som Kungliga slottet, Vasamuseet, Skansen eller Gröna Lund.


Vakre Norr Mälarstrand er en severdighet i seg selv. Ta inn den flotte utsikten over Mälaren, eller slå deg ned på noen av restaurantene langs vannkanten.


Bare en spasertur fra Rålambshovsparken

I tilknytning til Norr Mälarstrand ligger Rålambshovsparken, som særlig om sommeren har et rikt folkeliv når stockholmerne kommer hit for å sole seg, spille strandvolleyball, skate, ha piknik eller bare slappe av. Stockholms filmfestival arrangeres også her i august hvert år.

Kundevurderinger: 3,7/5 (1 641 anmeldelser)
Best Western Hotel Fridhemsplan

Sankt Eriksgatan 20, 112 39 Stockholm

Telefon: +46 86538800

E-post: info@fridhemsplan.se

icon

Velg rom

Mat og drikke

Best Western Fridhemsplan Restaurant Breakfast

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Greit å vite

icon
Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


icon
Barn

Ett barn opptil tolv år bor gratis sammen med to betalende voksne i eksisterende senger.


icon
Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.


icon
Svensk Miljöbas

Hotellet er miljømerket med den Svensk Miljöbas, noe som betyr at det kan demonstrere strukturert, dokumentert og fungerende miljøarbeid.


icon
Parkering

Hotellet har ikke egen parkering, men det finnes to parkeringshus ved Fridhemsplan.


Øvrige tjenester

  • Frokost inkludert
  • Frokostbuffet inkludert
  • Ismaskin
icon

Hvorfor Best Western?

Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.