icon

Best Western Plus Hotel Eyde

BW Hotel Eyde facade

Stemningsfullt forretnings- og festhotell i Herning

Er du på utkikk etter et hotell som ligger i hjertet av gågaten Herning, med gangavstand til kongressenteret, spisesteder og shoppingmuligheter? Da er det firestjerners hotellet Best Western Plus Hotel Eyde stedet for deg.

Det klassiske byhotellet er perfekt for forretningsreisende eller de som vil oppleve en av de mange spennende arrangementene som avholdes på Herning året rundt. I hotellets lobby står hotellets hyggelige resepsjonister klare til hjelpe deg og sørge for at du får et uforglemmelig opphold. Stikk innom baren for en drink, eller ta turen ut i hotellets fellesområder for å jobbe litt, slappe av eller sosialisere. Hotellet har fokus på en bærekraftig fremtid, og er derfor både «greenkey»- og «god adgang»-sertifisert.


Rommene

Hotellet har blitt totaloppusset og modernisert – med respekt for fortiden. Alle de 136 rommene er stilrene og moderne, men med et eget touch som både skaper en god atmosfære og gir en hjemmekoselig følelse. Alle rommene er røykfrie og har gratis wifi, og kommer i flere ulike kategorier med plass til 1–4 personer. Enkeltrommet er et supert valg for den travle forretningsreisende, mens rommet med twin-/dobbeltseng og mulighet for ekstrasenger har masse plass til gjengen som skal oppleve arrangementer på Herning.


Frokost og Restaurant Sankt Jørgen

På Best Western Plus Hotel Eyde er man stolte av å kunne presentere en restaurant som leverer service i toppklasse, fristende retter og et personale som setter gjester fra nær og fjern i første rekke. Den friske og sunne frokostbuffeten serveres i den nyrenoverte frokostrestauranten med utsikt ut til den travle gågaten Herning.


Skreddersydde kunst- og golfopphold

Ta deg en fridag og opplev et kunstopphold eller golfopphold på Best Western Plus Hotel Eyde. Hva med å booke et opphold med betalt greenfee og spille på noen av Danmarks beste baner – eller bruke dagen rett utenfor hotelldørene, der Herning byr på et vell av opplevelser i form av spennende kunstmuseer og severdigheter, blant annet Ingvar Cronhammars gigantiske skulptur Elia, Heart museum, de geometriske hagene og skulpturparken.


Konferanser, møter og selskap

Best Western Plus Hotel Eyde kan tilby trivelige lokaler som er ideelle for å arrangere intime forretningsmøter, samtaler, fester og mye mer. De erfarne kokkene setter gjerne sammen en flott meny til arrangementet for å sørge for at du og gjestene får en fantastisk dag.

Kundevurderinger: 4,6/5 (1 538 anmeldelser)
Best Western Plus Hotel Eyde

Torvet 1, 7400 Herning

Telefon: +45 97221800

E-post: info@eyde.dk

icon
BW Hotel Eyde facade

Fra gjestgiveri til hotell

Hotel Eyde har en stolt og vakker historie, og er et av landets eldste hoteller. I 1839 ble en liten kro ved navn Christians Minde Kro oppført som den tredje bygningen i Herning. På slutten av 1850-tallet kjøpte John Eyde denne kroen (derav navnet Hotel Eyde) og renoverte og utvidet bygningen med hovedfløyen, som er intakt den dag i dag.

Velg rom

Mat og drikke

BW Hotel Eyde Restaurant

Restaurant Sankt Jørgen

Tradisjonelle danske og sesongbaserte retter er noen av høydepunktene ved hotellets restaurant. Vinkartet er fylt med et spennende og velsmakende utvalg, som selvsagt er tilpasset til restaurantens meny. I tilknytning til restauranten finnes det også en hyggelig bar der du kan føle deg som hjemme. I sommerhalvåret åpner hotellet den sjarmerende uteserveringen på terrassen ut mot torget.

BW Hotel Eyde Breakfast Restaurant

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Greit å vite

icon
Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 14:00

Usjekking: kl. 11:00


icon
Barn

Barn på opptil 4 år overnatter gratis med eksisterende møblering ved to betalende voksne.


icon
Kjæledyr

Hund er tillatt på enkelte rom mot et tillegg i prisen p 300 kr.


icon
Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


icon
Parkering

Det er gratis parkering ved hotellet, og 4 plasser for lading av elbil ved bruk av appen Powerfuel.


Øvrige tjenester

 • Restaurant
 • Salong/bar
 • Forretningssenter
 • Gratis parkering
 • Parkering
 • Accessible parking
 • Badstue
 • Safe
 • WiFi
 • Treningsstudio
 • Garderobe

Møte & konferanse

icon

119

Hotellrom

icon

8

Møterom

icon

140

Teater

Hotel Eyde tilbyr individuelt skreddersydde møtepakker i hotellets flotte og stemningsfulle møtelokaler. Du kan velge blant 8 møtelokaler med plass til opptil 140 personer. Lokalene er fint innredet og legger alt til rette for kreativitet og ettertanke.

 • BW Hotel Eyde Banketten

  Banketten

  iconMaks 140 gjester
  icon235 m2

  Et fantastisk stort og atmosfærisk møtelokale med vinduer som gir et fint lysinnslipp. Lokalet er på 235 kvadratmeter og er fint og stort, med plass til 140 sittende deltakere.

 • BW Hotel Eyde Ambassadeur

  Ambassadeur

  iconMaks 90 gjester
  icon110 m2

  Et sjarmerende og unikt møtelokale på 110 kvadratmeter. Her er det også flotte vinduer som gir et fint lysinnslipp.

 • Konsulen

  iconMaks 60 gjester
  icon77 m2

  Et stort og komfortabelt møtelokale på 77 kvadratmeter.

icon

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det lille ekstra. Firestjerners, moderne utstyrte hoteller med god design med gode beliggenheter, ofte i større byer.