icon

Best Western Plus Hotel Svendborg

BW Hotel Svendborg Ejendommen

Hotell i vakre omgivelser i Svendborg

Midt i Danmark ligger Hotel Svendborg, med beliggenhet bare få minutter fra motorveien og jernbanestasjonen. Hotellet ligger i den sydfynske havnebyen, noe som gir unike muligheter. Her kan man gå ut døren og utforske den hyggelige byen, havnen, strand, skog og sjarmerende små gater, som alle ligger i kort avstand fra hotellet. Reis til Svendborg og opplev Sydfyn på sitt beste!

Ved ankomst møtes gjestene av en lys og nordisk stil som går igjen i både resepsjonen og restauranten. I lobbyen finner du både sofaer og arbeidsplasser som er perfekte for å slå seg ned med avisen eller laptopen. Hele hotellet har en moderne og stilren palett. Best Western Plus Hotel Svendborg har 131 dobbeltrom, hvorav 2 er suiter, pluss 4 enkeltrom. Totalt 135 rom.


Restaurant Krinsen

Hotellets herlige restaurant Krinsen serverer velsmakende retter med alt fra franskinspirerte menyer til lokale spesialiteter. Blant spesialitetene kan du for eksempel velge ferskfanget fisk fra sundet, lam fra Hjortø, sopp fra skogene i Hvidkilde og nyplukket asparges fra Svanninge. Bak hotellet finner du hotellets egen lille urtehage, der det dyrkes grønnsaker og krydderurter som serveres i restauranten.  Når været tillater det, er det også vel verdt et besøk på restaurantens trivelige og sjarmerende uteterrasse.


Konferansesenter

Hotellet har blitt nominert til Årets Konferansesenter flere år på rad. Med tilgang til et konferanseområde på hele 3000 m2 er mulighetene nærmest uendelige. Her er det både en atriumgård der man kan ha utstillinger, og 15 fleksible konferanselokaler – hvor det selvsagt også er mulig å arrangere livemøter og videokonferanser. Det er plass til opptil 300 gjester.


Med hotellets beliggenhet i hjertet av Svendborg ligger alt til rette for å utforske det fantastiske lokalområdet og gi møtet eller konferansen en sosial dimensjon med alt fra seilturer i den sydfynske skjærgården, vinsmaking hos den lokale vinbonden eller quiz i sydfynske spesialiteter på den lokale restauranten – i fantastiske omgivelser der det nesten bare er fantasien som setter grenser.


Trening, svømming og moro

Hotellet har et bredt tilbud av fasiliteter. Hva med et slag bordfotball, biljard, gratis morgensvømming på alle hverdager, eller en tur på treningsstudioet Solo Fitness, som hotellet har en avtale med?


I tillegg tilbyr hotellet alle som ønsker å slappe av et par dager, muligheten til å oppleve Svendborg og den sydfynske skjærgården. Vi har satt sammen ulike feriepakker som alle gir fred i sinnet, kulinariske opplevelser og mulighet til fysiske aktiviteter. Oppholdet kan kombineres med de mange mulighetene i Svendborg og omegn når det gjelder kultur, sport og shopping.

Kundbetyg: 4,4/5 (2 681 omdömen)
Best Western Plus Hotel Svendborg

Centrumpladsen 1, 5700 Svendborg

Telefon: +45 62211700

E-post: booking@hotel-svendborg.dk

icon
Mos sedum

Miljøvennlig mose-sedumtak

Hotellet jobber kontinuerlig med å implementere grønne og bærekraftige tiltak. For eksempel er taket på inngangen dekket med levende gress. Det miljøvennlige mose/sedumtaket absorberer vann, som dreneres langsomt ut i kloakken ved kraftig regn. Om sommeren sørger taket for å regulere temperaturen i bygningen så det ikke blir så varmt, og i tillegg binder taket CO2.

Välj rum

Mat & Dryck

BW Hotel Svendborg restaurant

Nyfanget fisk fra Sundet

Restaurant Krinsen har en franskinspirert à la carte-meny, men er selvsagt også inspirert av det herlige danske kjøkkenet med sesongens lokale råvarer – som for eksempel nyfanget fisk fra Sundet, lam fra Hjortø, sopp fra skogene i Hvitkilde og nyplukket asparges fra Svanninge.

BW Hotel Svendborg baren

Nyt en kald drink

Hotellet har en flott og trivelig bar, som er en forlengelse av restauranten. Her kan du sitte i godt lag med noe godt i glasset.

Breakfast at BW Svendborg

En flott start på dagen

Frokostbuffeten er åpen mandag–fredag mellom 06:30–09:30, lørdag 07:00 – 10:00 og søndag 0730–1030 mot et tillegg i prisen på 120 DKK per person per dag. Kontakt resepsjonen for bestilling.


Bra att veta

icon
In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


icon
Barn

Ekstra soveplass til barn: 200 DKK per ekstra seng per natt. Barneseng 150 DKK per seng per natt.


icon
Husdjur

Hund og katt er tillatt i noen av rommene mot et tillegg i prisen per natt.


icon
Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


icon
Parkering

Hotellet har en egen parkeringsplass og parkeringskjeller, begge med TV-overvåking. Parkering skjer på eget ansvar, og parkeringstillatelse kreves. Registrer bilen på nettbrettet i resepsjonen. Parkering er gratis på hotellets område. I parkeringskjelleren er det seks ladestasjoner for elbil.


Övriga tjänster

 • Restaurant
 • Salong/bar
 • Renseri
 • Safe
 • Dietician
 • Skopussemaskin
 • Forretningssenter
 • Konferansefasiliteter
 • Bankettfaciliteter
 • Tilrettelagte fasiliteter
 • Accessible parking
 • Ismaskin
 • Gratis parkering
 • Utendørs parkering
 • Parkering ved hotellet

Möten & Konferens

icon

135

Hotellrum

icon

15

Mötesrum

icon

300

Biosittning

Hotellet har en konferanse- og arrangementsavdeling med 15 fleksible konferanse- og møtelokaler av ulik størrelse. Hotellets Atriumgård på 180 m2 egner seg særdeles godt til utstillinger i forbindelse med konferanser, kongresser eller seminarer. I tilknytning til hotellet ligger den lokale og moderne kinoen Scala Svendborg. Her er det også mulig å bruke auditoriene til konferanser. Hotellet legger også til rette for hybridmøter eller direktestrømming av konferanser. Se en oversikt over lokalene her.

  icon

  Varför Best Western Plus?

  Plusset står for det lille ekstra. Firestjerners, moderne utstyrte hoteller med god design med gode beliggenheter, ofte i større byer.