icon

Best Western Hotel Royal

BW Hotel Royal Hotellounge

Moderne hotell i hjertet av Holstebro

Moderne og populære Hotel Royal ligger midt i byen og kjennetegnes av den unike beliggenheten som gir fantastisk utsikt fra alle hotellets innbydende rom.

Sentral beliggenhet og store og komfortable rom med fantastisk utsikt er bare noe av det Hotel Royal tilbyr gjestene sine.


Utsikt til by og natur

Det første gjestene møter, er bygningens imponerende 27 meter høye glasspir, som er prydet av skulpturen solvognen. Det er mye å se når du bor på Hotel Royal. Rommene har enten utsikt til det yrende bylivet eller til elven Storeå, som renner gjennom hele Holstebro.


Store og romslige rom 

Hotellet har 40 rom fordelt på tre etasjer. Alle rommene er svært romslige, luftige og lyse. Det minste er på hele 24 kvadratmeter! Rommene har en nordisk, avslappet og klassisk moderne stil. Sengene er veldig komfortable, og utsikten er alltid fenomenal.


Utendørs terrasse og barmiljø

Når været tillater det, kan gjestene nyte den danske solen på hotellets terrasse. Hvis været krever at du er innendørs, har hotellet også en bar. Området kalles Minibaren, og her kan du bestille alt fra drinker til smoothier – med og uten alkohol. Og naturligvis også noe varmt å drikke.


Aktivt opphold

Hvis gjestene ønsker å trene, tilbyr hotellet gratis adgang til treningssenteret Motion & Trivsel i nærheten.


Danmarks koseligste handelsby

Moderne og hyggelige Hotel Royal ligger i hjertet av Holstebro, nær Musikteatret og i gangavstand fra byens mange butikker. Holstebro har tidligere blitt kåret til Danmarks koseligste handelsby.

Kundevurderinger: 4,5/5 (910 anmeldelser)
Best Western Hotel Royal

Den Rode Plads 10, 7500 Holstebro

Telefon: +45 97402333

E-post: hotelroyal@hotel-royal.dk

icon
Ponte Vecchio

Inspirert av Firenze

Hotel Royal i Holstebro er bygget over elven Storå, som renner gjennom Holstebro og som med sine 104 kilometer er Danmarks nest lengste. Arkitektene som står bak hotellet, hentet inspirasjon fra den berømte og svært gamle steinbroen Ponte Vecchio i Firenze. Fra flere av hotellets rom kan du se ut over elven og de små, buede broene som nærmest svever over den.

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

BW Hotel Royal hotellounge

Bar med mocktailer

Hotellets loungeområde huser baren, som til daglig kalles Minibaren. Her kan du nyte kalde drinker, deilige cocktailer og en koselig atmosfære. Ved sesongskifte tilbyr baren spennende eksotiske drinker både med og uten alkohol, og vinkartet byttes også ut ofte. Her finner du alltid avkjølte bobler samt et stort utvalg av øl på flaske. Baren tilbyr også et stort utvalg av mocktailer. Deilige eksotiske og alkoholfrie cocktailer.


Greit å vite

icon
Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


icon
Barn

Ett barn opptil tolv år bor gratis i eksisterende senger sammen med to betalende voksne.


icon
Kjæledyr

Hunder er velkomne på Hotel Royal. I flere av rommene kan det være opptil to hunder mot et lite tillegg. I kort avstand fra hotellet finner du en hundeskog og vakker og allsidig natur som er de perfekte omgivelsene når du skal lufte hunden.


icon
Parkering

Hvis du ankommer med bil, kan du kjøre til hotellet og sett av bagasjen. Personalet viser vei til parkeringsplasser i gangavstand fra hotellet.


Øvrige tjenester

 • Frokost inkludert
 • Frokostbuffet inkludert
 • Salong/bar
 • Bagasjeoppbevaring
 • Safe
 • WiFi
 • Tilrettelagte fasiliteter
 • Ismaskin

Møte & konferanse

icon

50

Hotellrom

icon

1

Møterom

icon

50

Teater

Hotellet har et stort, moderne og svært romslig møterom. Her er det mulighet for flere forskjellige oppsett, for opptil hele 50 personer i kinooppsett. Det store og romslige møterommet er holdt i dempede, jordnære farger som skaper en behagelig atmosfære, og fargevalget bidrar til en intim stemning til tross for størrelsen.

  icon

  Hvorfor Best Western?

  Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.