icon

Best Western Hotel Ilulissat

SA Edit

Den vakreste utsikten i Ilulissat

Hotel Ilulissat er et moderne og elegant hotell med internasjonal stemning og naturen som kulisser. Her finner du både en takterrasse med fantastisk utsikt over isfjell og hav, en delikat restaurant, treningsrom og lekerom for de minste. I tillegg tilbyr hotellet eksklusive konferansefasiliteter, og alle gjester får tilbud om transport til og fra flyplassen.

Hotel Ilulissat forteller historien om det fascinerende Grønland. Først og fremst i form av det vennlige og profesjonelle personalet, som alle snakker engelsk, dansk og grønlandsk. Historien oppleves overalt – fra fargevalget i lobbyen og kunsten på veggene, til maten i restauranten og naturligvis utsikten fra alle rom, som kan beskrives med ett ord: fortryllende.


Rom og konferanser

Hotellet er ett av øyens største, og det har 78 moderne rom fordelt på fem forskjellige typer, som alle har utsikt over naturen i form av Ilulissat by og Ilulissatfjorden. Hotellet har både treningsstudio, felles oppholdsrom, takterrasse og et fantastisk lekerom for barna. Hotellet er også populært blant bedrifter og byr på hele seks fleksible møtelokaler.


Rooftop restaurant

Restauranten Rooftop ligger der himmel og hav møtes. Det føles i det minste slik når du nyter den fantastiske utsikten over Ilulissat. Rooftop ligger bokstavelig talt på toppen av Ilulissat, og restauranten er en del av konseptet «Meet the locals», som inkluderer samarbeid med lokalbefolkningen, og derfor brukes det sesongbaserte råvarer.


Byens beste beliggenhet

Byen Ilulissat ligger vakkert til ved kanten av Isfjorden, som er en del av Grønlands største bukt, Diskobukta. I bukta ligger det fire byer, hvorav Ilulissat er de viktigste byen, som også er kjent for den overdådige fjorden. Diskobukta er et kjent tilholdssted for mange forskjellige hvalarter som enten hører til i området eller besøker det om sommeren. Hvalene svømmer nær land og trives i store deler av Diskobukta. Ved Ilulissatfjorden kan du se hvaler hele sommeren.

Kundevurderinger: 4,1/5 (226 anmeldelser)
Best Western Hotel Ilulissat

Kaaleeraq Poulsenip Aqq. 6, 3952 Ilulissat

Telefon: +299-94 76 00

E-post: booking@hotel-ilulissat.gl

icon
SA

Ilulissatfjorden

Navnet Ilulissat betyr «isfjell» på grønlandsk og er noe av det som tiltrekker mange turister. Fra hotellet har du utsikt over Ilulissat by og Ilulissatfjorden – sistnevnte ligger i gangavstand fra hotellet. Ilulissatfjorden var det første stedet på Grønland som ble oppført på UNESCOs verdensarvliste, og når du besøker stedet, skjønner du hvorfor. Synet er ganske spektakulært.

Velg rom

Mat og drikke

Dinner and wine

Restaurant med utsikt

Restaurant Rooftop ligger på toppen av hotellet, som også er toppen av Ilulissat. Her får du servert velsmakende mat laget av lokale råvarer av høy kvalitet.  Fra restauranten kan du nyte den fantastiske utsikten over Ilulissatfjorden, enten du sitter innen eller ute.

DSC

Nyt noe varmt å drikke på takterrassen

Øverst på hotellet finner du takterrassen, der hotellets gjester kan nyte varm eller kald drikke mens de studerer den fantastiske utsikten over Ilulissat med Diskobukta i bakgrunnen. Hvis du har flaks, kan det hende du får se nordlyset, hundesleder eller en hval i den berømte bukta.


Greit å vite

icon
Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 14:00

Usjekking: kl. 10:00


icon
Barn

To barn opptil tolv år bor gratis sammen med to betalende voksne.


icon
Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.


icon
Parkering

Hotellet har en privat parkeringsplass som hotellets gjester kan benytte seg av gratis.


Øvrige tjenester

 • Frokostbuffet inkludert
 • Salong/bar
 • Skopussemaskin
 • Barnas aktiviteter
 • WiFi
 • Tilrettelagte fasiliteter
 • Ismaskin
 • Gratis transport til flyplass
 • Gratis parkering
Fitness equipment

Aktiv ferie

Hotellet har et fint treningsrom, slik at du kan holde formen ved like. For energiske barn finnes det også et lekerom der de kan bruke energien sin og fylle rommet med latter.

Møte & konferanse

icon

78

Hotellrom

icon

6

Møterom

icon

56

Teater

Hotel Ilulissat brukes ofte til møter og konferanser, siden det er ett av de største hotellene på øya og har hele seks velutstyrte og fleksible møterom. Flere av rommene kan slås sammen eller åpnes opp i forlengelse av hverandre. Fem av rommene har mye naturlig lys og utsikt over den fantastiske naturen. Klikk på denne lenken for å se en 3D-animasjon av møterommene.

Konferansebooking

E-post: booking@hotel-ilulissat.gl

Telefon: 00299 94 76 00

 • Meeting room

  Konferanserom 1

  iconMaks 56 gjester

  Stort møterom som ligger midt mellom hotellets andre lokaler. I kinooppsett er det plass til 56 personer. Lokalet er lyst og har god takhøyde.

 • Meeting room

  Konferanserom 2

  iconMaks 10 gjester

  Fint, mindre rom med vinduer og godt lys. Her er det plass til ti personer i styreoppsett.

 • Meeting room

  Konferanserom 3

  iconMaks 10 gjester

  Fint, mindre rom med vinduer og godt lys. Her er det plass til ti personer i styreoppsett.

icon

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det lille ekstra. Firestjerners, moderne utstyrte hoteller med god design med gode beliggenheter, ofte i større byer.