Hoteller i Ålborg

Oppdater informasjon om ditt besøk

Oppdater detaljer for ditt opphold, inkludert dato eller antall personer.

  • 1 Natt

Oppdater

Hoteller i Ålborg

Ålborg er helt klart en av Danmarks flotteste byer med det vakre sundet Limfjorden like ved. Byen ligger i den nordlige delen av Jylland og er Danmarks fjerde største by. Ålborg har mye å by på for den kulturinteresserte, men også for dem som elsker mat eller bare er på utkikk etter en avslappet og koselig ferie. Byen er en storby i lite format, noe som betyr at de fleste severdighetene og stedene ligger i kort avstand. Når du booker et hotell i Ålborg sentrum, bor du like ved både bypulsen, kollektivtransport og spennende steder som du kan utforske.

Ikon som forestiller en koffert fra title i DAMLes mer om Ålborg

Et hotell i Ålborg sentrum er et godt utgangspunkt

Vi kan tilby to hoteller i Ålborg – Hotel Scheelsminde og Prinsen Hotel. Hotel Scheelsminde er et godt alternativ for deg som ikke vil bo midt i sentrum, men som likevel vil ha kort avstand til det meste. Hotellet ligger i en vakker herregård i landlige omgivelser, og er samtidig i nærheten av Ålborg sentrum og byens severdigheter. Herfra kan du raskt nå handlegatene, Ålborg kongress og kultursenter og Ålborgtårnet der du får en fenomenal utsikt over Limfjorden. Hotellet tilbyr også store og moderne lokaler for møter og konferanser med mulighet til å huse opptil 80 deltakere. Ta en titt på Best Western Business Advantage for å få enda mer ut av en forretningsreise til en god pris.

Prinsen Hotel er et utmerket hotell i Ålborg for deg som har lyst til å bo midt i sentrum. Her har du gangavstand til Kunsten Museum of Modern Art Aalborg, The Park og Music og Ålborg sentralbanestasjon. Her finner du også den koselige dyreparken Ålborg Zoo som kun ligger rundt to kilometer fra hotellet, og der du kan nyte en dag fylt med aktiviteter og spennende dyr.

Både Hotel Scheelsminde og Prinsen Hotel er hundevennlige hoteller der du kan ta med den firebeinte vennen din mot en ekstra avgift.

Book et hotell i Ålborg i Danmark

Når du booker et hotell i Ålborg i Danmark hos oss, kan du dessuten tjene opp poeng og bestille rom til rabattpriser. Bli med i lojalitetsprogrammet Best Western Rewards og få mer ut av hotelloppholdene dine.


Ikon som forestiller et kart med kartmarkør BBTing å gjøre i Ålborg
  • Besøke den forhistoriske boplassen Lindholm Høje Museum
  • Tilbringe dagen på Ålborg Zoo
  • Finne ut mer om populærmusikk på en spasertur i The Park of Music
  • Nyte moderne kunst på Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Filter
 Filter
Filter


Best Western Plus

40.8 mi / 65.6 km

dk

DKK

0.00

Velg hotell

Best Western

35.5 mi / 57.1 km

dk

DKK

716.00

Velg hotell

Menu

 Bokmål
Menu