Hoteller i Odense

Oppdater informasjon om ditt besøk

Oppdater detaljer for ditt opphold, inkludert dato eller antall personer.

  • 1 Natt

Oppdater

Hoteller i Odense

Planlegger du en reise til Danmarks tredje største by, som ligger midt på øya Fyn? Bestill et hotell i Odense med et perfekt utgangspunkt for å bli med på alt som byen har å tilby. Byen er kanskje best kjent for å være hjembyen til den verdenskjente forfatteren H.C. Andersen, men i tillegg til å besøke barndomshjemmet hans og Hans Christian Andersen Museum, kan du også nyte en by med vakker natur og et flott kulturliv. Kanskje har du sett navnet “Odense” på marsipan og baketilbehør? Det stemmer! Odense er sentrum for en vaskeekte marsipanindustri, så her har du gode sjanser for å få i deg en mengde deilige søtsaker.

Hos oss kan du booke det beste hotellet i Odense, og oppdage alle severdigheter og små gullkorn på en behagelig avstand. Byens historie strekker seg mer enn 1000 år tilbake i tid, og her har man lykkes i å beholde atmosfæren til en koselig småby. Odense sentrum byr på mange trivelige smug og sjarmerende hus i bindingsverk. Her kan man spasere rundt og kikke inn i små butikker eller slå seg ned på en god restaurant. Selvfølgelig må du også besøke H.C. Andersen Museum når du er på besøk i Odense. Her kan barna utfolde seg ved å kle seg ut som de kjente eventyrfigurene og spille teater, noe som hele familien kommer til å glede seg over. Utenom H.C. Andersen Museum finner du også andre kulturelle severdigheter som Danmarks Jernbanemuseum, Fyns kunstmuseum og Brandts kunsthall. Eller hva med en tur til Odense Zoo som huser spennende dyr fra hele verden?

Ikon som forestiller en koffert fra title i DAMLes mer om Odense

Finn et bra hotell i Odense sentrum

Selv om alle severdigheter ligger i nærheten i denne relativt lille byen, er det smart å booke et hotell i Odense sentrum for å få et best mulig utgangspunkt. Slik befinner du deg i nærheten av alle severdigheter, gågaten og offentlig transport. På Hotel Kundsens Gaard bor du i sjarmerende omgivelser med vakker og fredelig natur. Hotellet er en del av Best Western Brands og ligger rett i utkanten av Odense sentrum, med kort avstand til både Hans Christian Andersens barndomshjem, Barnekulturhuset Fyrtøjet og kirken St. Knud. Kulturhuset er en tidligere bondegård, noe som virkelig gir en følelse av å være midt i et av HC. Andersens eventyr.

Her finner du ditt beste hotell i Odense

Bestill beste hotell i Odense hos oss og opplev Danmarks tredje største by på sitt beste. Glem heller ikke å dra nytte av våre spennende programmer som Best Sport for lag og idrettsutøvere, eller vårt fordelaktige lojalitetsprogram. Uansett om du er på jakt etter et familiehotell, et hotell til fotballaget eller et hotell som passer godt for møter og konferanser, kommer du til å finne det hos oss.


Ikon som forestiller et kart med kartmarkør BBTing å gjøre i Odense
  • Besøke H.C. Andersen Museum
  • Tilbringe en dag på Odense ZOO
  • Ta en tur til slottet Egeskov og spasere rundt i den vakre hagen

Filter
 Filter
Filter


Sure Hotel Collection

41.9 mi / 67.4 km

dk

DKK

798.00

Velg hotell

Best Western Plus

25.1 mi / 40.4 km

dk

DKK

712.00

Velg hotell

Best Western Plus

29.0 mi / 46.7 km

dk

Best Western

39.9 mi / 64.2 km

dk

DKK

729.00

Velg hotell

Menu

 Bokmål
Menu