Feil

Not found.

Hoteller i Randers
  • 1 Natt

Oppdater

Hoteller i Randers

Leter du etter et hotell i Randers? Da har du kommet til riktig sted. Vi tilbyr hotell midt i sentrum av Randers med kort avstand til offentlig transport og alle severdigheter og steder som du kan finne i nærheten av denne koselige byen. Randers er Danmarks sjette største by, og ligger på østkysten av Jylland ved elven Gudenå.

Hvis du blir medlem i lojalitetsprogrammet vårt, Best Western Rewards, kan du dessuten tjene opp poeng og bestille hotell i Randers til rabattpriser.

 

Ikon som forestiller en koffert fra title i DAMLes mer om Randers

Bestill hotell i Randers sentrum

Bestill et hotell i Randers i Danmark hos oss for å få kort avstand fra alt. En av severdighetene som stikker seg litt ekstra ut er Memphis Mansion. Her har man gjenskapt en kopi av det berømte hjemmet Graceland som tilhørte Elvis Presley i Memphis, Tennessee. Hvis du heller vil bruke dagen midt i en regnskog, finnes det også muligheter for dette. I Randers Regnskov dykker du ned i den tropiske verdenen med varm og fuktig luft, apekatter, fugler og heftige fosser. I Randers finner du også Randers Stadium, noe som gjør byen til et utmerket reisemål for fotballaget. Bli med i Best Sport for lag og idrettsutøvere for å få med deg ekstratilbud.

Vi tilbyr hotell i Randers i Danmark

Best Western Plus Hotel Kronjylland er et hotell i Randers sentrum med en internasjonal boutiquestil, vakker arkitektur, en avslappet atmosfære og sentral beliggenhet. Med bare 200 meters avstand fra sentralbanestasjonen og omtrent 45 minutters kjøretur til flyplassen i Århus er hotellet et praktisk utgangspunkt for både familier og par. Hotellet byr på et moderne konferansesenter, konferanserom og grupperom, noe som gjør at det passer utmerket for forretningsreiser. Med Best Western Business Advantage kan dere melde dere på gunstige forretnings- og firmaavtaler, og booke hotell til gode priser.


Ikon som forestiller et kart med kartmarkør BBTing å gjøre i Randers
  • Tilbringe dagen i Randers Regnskov
  • Bli med inn i Elvis’ verden i Memphis Mansion
  • Dra på fotballkamp på Randers Stadion

Filter
 Filter
Filter


Best Western Plus

46.5 mi / 74.8 km

4.5/5
1441  Anmeldelser Verified
dk

DKK

2795.00

Velg hotell

Best Western Plus

0.4 mi / 0.6 km

4.3/5
710  Anmeldelser Verified
dk

BW Premier Collection

27.9 mi / 45.0 km

4.4/5
118  Anmeldelser Verified
dk

Aiden

48.8 mi / 78.5 km

/5
  Anmeldelser Verified
dk

DKK

795.00

Velg hotell

Menu

 Bokmål
Menu